ресторатор

ЖУРНАЛ ДЛЯ ПРОФЕСІОНАЛІВ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ

 

як пишемо

(приклади статей)

Журнал ПРО

управління

(управління закладами ХоРеКа. Інтерв'ю з лідерами ринку. Робота з персоналом. Оцінка інвестиційної привабливості, бізнес-планування, система контролю якості і моніторинг попиту, управління меню і багато інших питань з області ресторанного менеджменту)

кухню

(інтерв'ю з шеф-кухарями, оригінальні рецепти різноманітних страв, огляд устаткування для кухні, аналіз національних кухонь, спеції і приправи, соуси)

зал

(робота офіціантів, технології підвищення продажів в ресторані, інтер'єр, меблі, текстиль)

бар

(коктейлі, кава, кавові машини, сигари, вина, подача алкоголю і його поєднання зі стравами)

розвиток

(все про маркетинг, просування. Практичні рекомендації та приклади успішних закладів)

Новини

(новини ресторанного бізнесу; нові заклади)

 

формати

(вибирайте оптимальний для вас)

онлайн

Якщо ви не розлучаєтеся з комп'ютером, ноутбуком, планшетом або смартфоном, то цей варіант для вас. Доступ до всіх опублікованих онлайн випусків журналу "Ресторатор".

Завжди свіжий, завжди під рукою.

друкований журнал

Випускається 10 разів на рік. Доставляється по території України кур'єрською доставкою. Журнал - глянсовий, формату А-4.

Якщо Вам подобається гортати "живі" сторінки, мати архів в кабінеті або ваш екземпляр читають співробітники, то цей варіант для вас.

Онлайн + журнал

Чи не хочете обмежувати себе?

От і добре!

Тепер всі передплатники мають доступ і до друкованої та до онлайн версіями журналу "Ресторатор" на весь оплачений період підписки.

Вибирайте зручний період підписки
 

оформлення підписки

Вибирайте зручний період підписки.

Оплата можлива з будь-якої точки світу (картами VISA / MASTERCARD) або банківським переказом (Україна).

Друкований журнал доставляється по Україні кур'єрською доставкою, онлайн версія доступна в будь-якій точці світу, де є Internet.

1 місяць

300 грн.

6 місяців

1500 грн.

рік

2500 грн.

Архів номерів

від 104 грн.