Свіже з журналу Ресторатор:
Підпишіться на нашу розсилку

Раз в 2 тижні ми відправляємо корисні листи, пропозиції, новини нашим передплатникам.

Провідне професійне видання для рестораторів з 2003 року. Друкована та електронна версія.

Грандіозний івент для рестораторів. Імениті спікери - іноземці, виставка, майстер-класи.

Популярний міжнародний фестиваль для рестораторів. Навчання та обмін досвідом.
2 рази на рік (зима і літо).

Кращий в країні вибір професійної літератури для рестораторів, шеф-кухарів, барменів

Семінари та майстер-класи для рестораторів та кухарів. Відкриті, відео та on-line.

Системні знання

про управління рестораном

без відриву від роботи. Новий формат навчання.

"Пальмова гілка" заснована у Франції в 1993 році. "Ресторатор" - партнер премії в Україні з 2018 року.

Екскурсії в зали і виробничі приміщення ресторанів, правда про ресторан "з перших вуст".

Офіційна ділова програма провідною виставки FoReCh. Семінари, майстер-класи, виставка.