Про компанію "Ресторатор Україна"

Компанія «Ресторатор Україна» заснована в 2003 році. На сьогоднішній день ми:
1. видаємо журнал для професіоналів ресторанного бізнесу «Ресторатор»,

2. книги рецептів провідних українських шеф-кухарів «Гурман»,

3. організовуємо семінари, вебінари і майстер-класи,

4. пропонуємо професійну літературу,

5. проводимо конкурс для кухарів CulinArt

6. проводимо фестиваль рестораторів InRestFest;

7. представляємо в Україні міжнародний конкурс "Золота пальмова гілка ресторанного бізнесу"

8. організовуємо івент №1 для рестораторів Restart show

9. заснували Українську ресторанну асоціацію

 

За 18 років свого існування "Ресторатор Україна" стала єдиною компанією, що надає такий широкий спектр високопрофесійних проектів для рестораторів в Україні.

 

Вузька спеціалізація, різноманітність видавничих проектів і доскональне знання ринку дозволяють компанії упевнено утримувати лідируючі позиції в своєму сегменті.

 

Місія компанії «Ресторатор Україна» полягає у відродженні та розвитку сфери гостинності в нашій країні.

 

Свою мету ми бачимо в утриманні лідируючих позицій в своєму сегменті ринку, надаючи висококласний, професійний рівень інформації і послуг, використовуючи індивідуальний підхід до кожного з клієнтів.

 

Нашими клієнтами є найбільші ресторанні мережі, великі та маленькі ресторани, бари, кафе, готелі по всій Україні. Тісна співпраця з нашими клієнтами дозволяє нам рухатися до нашої мети - підвищувати культуру і рівень ресторанного бізнесу в Україні, сприяти популяризації знань про професійний підхід до ресторанної справи.

 

Основою професійної роботи компанії є кваліфікація наших фахівців, високий рівень знань, а також ціла система класифікацій та стандартів, керуючись якими ми здатні ефективно взаємодіяти з кожним з наших клієнтів.

 

Позитивним результатом для нас служить багаторічний досвід співпраці з нашими клієнтами, яким забезпечується всебічна інформаційна і консультаційна підтримка - від підписки на журнали Ресторатор і до відкриття закладу громадського харчування.

 

Наші журнали, семінари та майстер-класи, книги, конкурси та фестивалі - це незамінний орієнтир в потоці інформації для фахівців ринку. Це найостанніші новини ресторанного життя України і зарубіжжя, поради експертів, практичні рекомендації, оглядові та аналітичні статті, а також інтерв'ю з відомими рестораторами і шеф-кухарями. Все це дало можливість сформувати і постійно розширювати якісну цільову аудиторію для просування Ваших товарів і послуг.