1808.jpg

18 серпня 2021 / Дніпро

БІЗНЕС-ПРАКТИКУМ

для рестораторів і готельєрів

безкоштовно для представників ресторанно-готельної галузі

Запрошуємо власників, керівників, шеф-кухарів взяти участь у відкритому бізнес-практикумі для рестораторів і готельєрів 18 серпня 2021 в місті Дніпро. При попередній реєстрації для цих посад ресторанно-готельної галузі участь безкоштовна *

 

* Максимум два учасники від одного закладу

 

Програма заходу:

10.00 початок реєстрації

10.30 – 12.30 Ольга Йолтуховська «Бізнес-процеси в закладі та їх виконання. Опис основних інструментів управління та контролю»:

- Чек-листи

- Лайн-чеки

- КЛС

- Проведення зборів та своєчасна передача інформації

- Взаємодія між змінами

- Робота кухні та бару: листи заготовок, середньоденний розхід товару

- Робота з Stop, Go, Hot листами

- Методи продаж та обслуговування

- Алгоритм планування, постановки задач, виконання бюджетів

- Мотивація персоналу 

- СОП, KPI працівників та діяльності закладу

 

12.45-13.15 Доповідь «Переваги роботи з системним постачальником» 

13.15-14.00 Перерва. Дегустація продуктів для HoReCa та демонстрація інноваційного технологічного обладнання.

14.00-15.30 Сергій Трахачов «Як налаштувати меню, щоб воно ефективно працювало на вас»

- ціноутворення.
- кількість пропозицій в меню.
- аналіз продажів.
- основні види меню
- основні принципи дизайну меню.
- корисні хитрощі і Лайфхак.

16.00-17.30 Ілля Демковський. Кухарський майстер-клас «Су-від як сервіс-рішення на кухні ресторану або Місія здійсненна - віддати курку за 5 хвилин» та Доповідь "Zero waste як один з головних світових трендів і ефективний інструмент зниження собівартості в закладах"

1.png

Ольга Йолтуховська

 

Архітектор бізнесу, Cо-owner i Big mama в консалтинговій агенції Big Mama Business Solutions. В сфері HoReCa працює з 2002 року. Професійно займається консалтингом з 2013 року. Розробила і масштабувала більше, ніж 500 бізнесів. Працює по всій Україні та за кордоном. Бізнеси, які Ольга допомагала описувати та розвивати - найкращі в своїх сегментах. Серед них Хінкальня, Lviv Croissants, Elite Club, Celentano Ristorante, Пельмень бар Ne.mamkay, Valesto, Vertuta, Сироварня Іберія,  Оселедцева від Чорноморки та багато інших.

Сергій
Трахачов

 

У ресторанному бізнесі з 2002 року.

Практик

Ресторанний кризис-менеджер

Видавець журналу "Ресторатор"

Викладач

Президент "Української ресторанної асоціації"

 

РЕЄСТРАЦІЯ

Участь безкоштовна для представників ресторанно-готельної сфери.
Участь у заході безкоштовна за умови попередньої реєстрації.

Партнери заходу:

logo.jpg
logo6.jpg
LOGOS10.png
Контакт.jpg
Форвард.png