
22-25 червня 2020 пройде онлайн-тренінг Оксани Литвиненко
"Голос доставки: прокачай роботу з замовленнями в ресторані"
У вас є власна служба доставки?
Ви приймаєте та приносите замовлення самостійно?
За час карантину ви зробили власну доставку?
Ви розвиваєте службу доставки і розумієте, що за цим майбутнє?
професіонали не
народжуються - ними стають
Голос оператора асоціюється з усією компанією.
Перший контакт з клієнтом здійснюють
оператори. Саме від їх мотивації і
професіоналізму залежить успіх
бізнесу - якість і кількість продажів,
а також чи буде клієнти постійними.
Підготовка та постійне навчання важлива
не тільки для новачків. підтримувати і
тренувати навички необхідно
постійно.
Щоб виходити »на лінію» одних
знань продукту мало. цей курс
допоможе прокачати необхідні
навички, щоб стати фахівцем.

КОМУ підійде?
Співробітникам, доставки, операторам, диспетчерам,
адміністраторам приймають дзвінки доставкиМенеджерам, навчальних операторів
Адміністраторам ресторанів,
приймають дзвінки для доставки
ЩО ОТРИМАЙТЕ
І ЗМОЖЕТЕ ВІДРАЗУ ЗАСТОСОВУВАТИ НА ПРАКТИЦІ
навик
професійного
телефонного контакту
Уміння і знання
управління
емоційним
станом
навик
збільшення
продажів близько
30%
Навчіться
запобігати
конфліктними
ситуаціями і
управляти ними
Знання, як створювати
міцні зв'язків з
клієнтами
практичні
завдання та
конструктивний
фідбек
індивідуально
А ТАКОЖ
Ми передаємо всі матеріали:
• Робочу зошит тренінгу
• Презентацію
Віддам кишенькову карту підказку
з найважливішим і головними
тезами тренінгу
ЯК ВСЕ ВІДБУВАТИМЕТЬСЯ?
Формат навчання: Удаленно на ноутбуці через інтернет (Zoom), де можна бачити лектора і презентацію одночасно і задавати питання в чаті в режимі онлайн
Час: 4 дня по 2 години
Після кожного дня, учні отримують кейси, а у відповідь розгорнутий фітбек по виконанню практичної роботи
Ми підготували робочий зошит, яку кожен учасник може роздрукувати і вести в ній записи
Ми будемо:
Пояснювати, як все влаштовано з ракурсу клієнта
Вивчимо прийоми мовного етикету і виправимо помилки
Ми разом розберемо алгоритми взаємодії зі складними клієнтами
Будемо вчитися і мотивувати тебе заробляти, продаючи більше з турботою про клієнта
Ти дізнаєшся, як клієнтів перетворювати в друзів компанії
Вчити на практиці на живих і зрозумілих прикладах
1-й день
ВСТУП
• Як найефективніше працювати на тренінгу
• Як робити практичні завдання
Очікування КЛІЄНТА
• Які очікування пред'являють клієнти до оператора
• Способи підвищити довіру клієнта і розташувати до себе
• Які навички необхідні оператору?
ОРГАНІЗАЦІЯ
• Основні етапи організації
• Мета
• Бюрократія, як спосіб захистити клієнта
2-й день
УПРАВЛІННЯ емоційний стан
• Як емоційний стан зчитується і передається
клієнтам
• Яку роботу наужно проводити до контакту
• Причини стресу операторів
• Техніки швидкого зняття стресу
ЗНАННЯ продукту
• Що потрібно знати про продукт
• Список стоп відповідей
• Алгоритм дії, якщо запит поза компетенцією
МОВНОЇ ЕТИКЕТ
• Як керувати розмовою
• Способи з'ясування потреб, ситуацій клієнта
• Правила постановки питань. Помилки в постановки питання
3-й день
АЛГОРИТМИ процесссов
• Алгоритм вхідного дзвінка
• Алгоритм перемикання дзвінка на іншого фахівця
• Алгоритм завершення замовлення
• Алгоритм дії при вихідному дзвінку
НАВИЧКИ ПРОДАЖ
• Продаж, як турбота, а не «впаривание»
• Розширення чека
• Заміна замовлення
• Основні помилки при продажах
ПРОСТО СО СКЛАДНИМ
• Причини заперечень
• Методи подолання
• Балакучий клієнт
• Не зрозуміло клієнт
• Як повернути ситуацію в свою сторону і зберегти
4-й день
РІШЕННЯ конфліктних ситуацій
• Профілактика конфліктів
• Стадії і фази
• Алгоритм рішення ситуацій
• Слова розпалювачі і слова гасників конфліктів
СЕРВІС ГОЛОСИ КОМПАНІЇ
• Як створити враження
• Як розпізнати потребу клієнта
• Wow сервіс доставки (практичні приклади)
• Якорі на повернення
Дата проведення онлайн-тренінгу - 22-25 червня 2020р.
Час - 10:00 - 12:00

Куратор НАВЧАННЯ
ОКСАНА ЛИТВИНЕНКО
• БІЛЬШЕ 20 РОКІВ ПРАКТИКИ В РЕСТОРАННІЙ БІЗНЕСІ
• ШЛЯХ ВІД ОФИЦИАНТКИ ДО керівників трьох РЕСТОРАНІВ
• вмію ДОМАГАТИСЯ ПОСТАВЛЕНИХ ЦІЛЕЙ
• ТИХ КОГО навчати КЕРУЮТЬ Кращі ресторани Київа
До початку залишилося
ВАРТІСТЬ УЧАСТІ
Стандартна ціна - 1900 грн. ( Замовити> )
Знижка для членів Української ресторанної асоціації (15%) - 1615 грн. ( Замовити> )
Вам необхідно ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Після реєстрації вам буде запропоновано зручний для вас варіант оплати участі.
Ви можете:
- оплатити картою Visa / MasterCard (будь-яка країна світу);
- замовити рахунок-фактуру для оплати на розрахунковий рахунок (Україна);
- оплатити участь кур'єру (Київ).
* В програмі можливі зміни.