33.jpg
22-25 червня 2020 пройде онлайн-тренінг Оксани Литвиненко
"Голос доставки: прокачай роботу з замовленнями в ресторані"
У вас є власна служба доставки?

Ви приймаєте та приносите замовлення самостійно?



За час карантину ви зробили власну доставку?



Ви розвиваєте службу доставки і розумієте, що за цим майбутнє?

професіонали не
народжуються - ними стають

Голос оператора асоціюється з усією компанією.


Перший контакт з клієнтом здійснюють

оператори. Саме від їх мотивації і

професіоналізму залежить успіх

бізнесу - якість і кількість продажів,

а також чи буде клієнти постійними.

Підготовка та постійне навчання важлива

не тільки для новачків. підтримувати і

тренувати навички необхідно

постійно.


Щоб виходити »на лінію» одних

знань продукту мало. цей курс

допоможе прокачати необхідні

навички, щоб стати фахівцем.

4.jpg
КОМУ підійде?
  • Співробітникам, доставки, операторам, диспетчерам,
    адміністраторам приймають дзвінки доставки

  • Менеджерам, навчальних операторів

  • Адміністраторам ресторанів,
    приймають дзвінки для доставки

ЩО ОТРИМАЙТЕ
І ЗМОЖЕТЕ ВІДРАЗУ ЗАСТОСОВУВАТИ НА ПРАКТИЦІ

навик

професійного

телефонного контакту

Уміння і знання

управління

емоційним

станом

навик

збільшення

продажів близько

30%

Навчіться

запобігати

конфліктними

ситуаціями і

управляти ними

Знання, як створювати

міцні зв'язків з

клієнтами

практичні

завдання та

конструктивний

фідбек

індивідуально

А ТАКОЖ

Ми передаємо всі матеріали:

• Робочу зошит тренінгу

• Презентацію

Віддам кишенькову карту підказку
з найважливішим
і головними

тезами тренінгу

ЯК ВСЕ ВІДБУВАТИМЕТЬСЯ?

Формат навчання: Удаленно на ноутбуці через інтернет (Zoom), де можна бачити лектора і презентацію одночасно і задавати питання в чаті в режимі онлайн

Час: 4 дня по 2 години

Після кожного дня, учні отримують кейси, а у відповідь розгорнутий фітбек по виконанню практичної роботи

Ми підготували робочий зошит, яку кожен учасник може роздрукувати і вести в ній записи

Ми будемо:

  • Пояснювати, як все влаштовано з ракурсу клієнта

  • Вивчимо прийоми мовного етикету і виправимо помилки

  • Ми разом розберемо алгоритми взаємодії зі складними клієнтами

  • Будемо вчитися і мотивувати тебе заробляти, продаючи більше з турботою про клієнта

  • Ти дізнаєшся, як клієнтів перетворювати в друзів компанії

  • Вчити на практиці на живих і зрозумілих прикладах

1-й день

ВСТУП

• Як найефективніше працювати на тренінгу

• Як робити практичні завдання


Очікування КЛІЄНТА
• Які очікування пред'являють клієнти до оператора

• Способи підвищити довіру клієнта і розташувати до себе

• Які навички необхідні оператору?


ОРГАНІЗАЦІЯ

• Основні етапи організації

• Мета

• Бюрократія, як спосіб захистити клієнта

2-й день

УПРАВЛІННЯ емоційний стан

• Як емоційний стан зчитується і передається

клієнтам

• Яку роботу наужно проводити до контакту

• Причини стресу операторів

• Техніки швидкого зняття стресу


ЗНАННЯ продукту

• Що потрібно знати про продукт

• Список стоп відповідей

• Алгоритм дії, якщо запит поза компетенцією


МОВНОЇ ЕТИКЕТ

• Як керувати розмовою

• Способи з'ясування потреб, ситуацій клієнта

• Правила постановки питань. Помилки в постановки питання

3-й день

АЛГОРИТМИ процесссов

• Алгоритм вхідного дзвінка

• Алгоритм перемикання дзвінка на іншого фахівця

• Алгоритм завершення замовлення

• Алгоритм дії при вихідному дзвінку


НАВИЧКИ ПРОДАЖ

• Продаж, як турбота, а не «впаривание»

• Розширення чека

• Заміна замовлення

• Основні помилки при продажах


ПРОСТО СО СКЛАДНИМ

• Причини заперечень

• Методи подолання

• Балакучий клієнт

• Не зрозуміло клієнт

• Як повернути ситуацію в свою сторону і зберегти

4-й день

РІШЕННЯ конфліктних ситуацій

• Профілактика конфліктів

• Стадії і фази

• Алгоритм рішення ситуацій

• Слова розпалювачі і слова гасників конфліктів

СЕРВІС ГОЛОСИ КОМПАНІЇ

• Як створити враження

• Як розпізнати потребу клієнта

• Wow сервіс доставки (практичні приклади)

• Якорі на повернення

Дата проведення онлайн-тренінгу - 22-25 червня 2020р.

Час - 10:00 - 12:00

A9R7264 копія.jpg
Куратор НАВЧАННЯ

ОКСАНА ЛИТВИНЕНКО

• БІЛЬШЕ 20 РОКІВ ПРАКТИКИ В РЕСТОРАННІЙ БІЗНЕСІ

• ШЛЯХ ВІД ОФИЦИАНТКИ ДО керівників трьох РЕСТОРАНІВ

• вмію ДОМАГАТИСЯ ПОСТАВЛЕНИХ ЦІЛЕЙ

• ТИХ КОГО навчати КЕРУЮТЬ Кращі ресторани Київа

До початку залишилося

 
ВАРТІСТЬ УЧАСТІ
Стандартна ціна - 1900 грн. ( Замовити> )
Знижка для членів Української ресторанної асоціації (15%) - 1615 грн. ( Замовити> )

Вам необхідно ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ

Після реєстрації вам буде запропоновано зручний для вас варіант оплати участі.

Ви можете:

- оплатити картою Visa / MasterCard (будь-яка країна світу);

- замовити рахунок-фактуру для оплати на розрахунковий рахунок (Україна);

- оплатити участь кур'єру (Київ).

* В програмі можливі зміни.