програма InRestSummerFest'18

19 червня

13.00-14.30 | Обід. Welcome drink.

14.00 | Поселення в готель.

14.30-15.30 | Відкриття фестивалю, презентація організаторів і партнерів, інтерактивне знайомство, отримання кейсів

16.00-17.00 | Оксана і Тарас Середюк Доповідь на тему «Партнерство в бізнесі»

17.15-18.15 | «Як розробити коктейльну карту, яка сама себе продає» Анастасія Судак і Дарина Вершиніна

18.30-19.30 | Майстер-клас «Робота з вугільним грилем в ресторані» Олексій Шеменков

19.30-21.00 | вечеря

20.00 | Частування-гриль на пляжі з Олексієм Шеменковим і компанією «Сьомий континет»

20.30 - 21.00 | Робота в групах над кейсами

21.00 - до ранку | Вільний час, жива музика і нічні купання

20 червня

07.00-8.00 | Ранкова йога з інструктором на березі моря.

08.00-9.30 | Сніданок.

9.30-11.30 | 1й потік Олена Жильцова. Практикум «Лідерство, мотивація, конфлікт"

  • Хто такий лідер? Феномен лідерства.

  • Різні моделі лідерства та ефективність їх застосування.

  • Ключові правила лідера (дуже конкретно, дуже інструментально, дуже HoReCa).

  • Створення корпоративної культури. Важливе в ресторанному бізнесі: лідерство, яке заохочує творчість і створює інновації.

  • Лідер і команда. Лідерство має бути щирим.

  • Рішення кейсів учасників.

9.30-11.30 | 2й потік Олена Побєдоносцева. Практикум «Мотивація співробітників

або як «змусити» їх працювати?

  • Застарілі принципи залучення й утримання персоналу. Трансляція раціональних вигод більше не є значущою.

  • міфи і

  • Любить, не любить ... або інструменти визначення лояльності ваших співробітників;

  • Як збільшити рентабельність ресторану за допомогою кожного співробітника - мотивація

  • Матеріальна мотивація: созданіеKPI

  • Нематеріальна мотивація: як перевести організацію на новий рівень, створюючи нову мотивуючу середу.

  • Робота з новими реаліями: покоління Y

  • Працюємо з образом роботодавця, його цінністю і автентичністю для співробітника. Як закохати співробітників в свою роботу

  • Нови погляд на мотивацію персоналу: управління цілями, смислами і довірою.

12.00-13.00 | Майстер-клас Віктора Титова "Трояндова страви".

Шеф приготує легендарний хумус і інші актуальні страви.

13.00-14.30 | обід

13.30-14.30 | Майстер-клас та дегустація кави, приготованого альтернативними методами на різній воді «Вплив води на якість напоїв», Артем Карпенко *

13.30-14.30 | Дегустація вин La Sastreria і лекція про фуд-пейрінге, Олексій Гижко *

13.30-14.30 | Майстер-клас та дегустація коктейлів для закладів різних форматів, Анастасія Судак і Дарина Вершиніна *

14.30-16.30 | Робота по потокам з Оленою Побєдоносцева і Оленою Жильцової

16.45-17.45 | Майстер-клас Андре Волфф "Тренди в їжі". Шеф-кухар приготує основне блюдо і десерт. Шеф запросила компанія METRO

18.00-19.00 | Вадим Костенко. Доповідь на тему: «хинкальную». Формула бізнесу: баланс невисоких вкладень, короткого меню, технологічності процесів і смачної їжі »

19.00-21.00 | вечеря

20.00 | Частування-гриль на пляжі з Олексієм Шеменковим і компанією Ascania Frozen Foods

21.00 - до ранку | Вільний час, коктейлі, жива музика, нетворкінг

21 червня

07.00-8.00 | Ранкова йога з інструктором на березі моря.

08.30-9.30 | Сніданок.

9.30-10.45 | Жан Жак Плонер, семінар «Від мінусів до прибутку, від нульової точки до зоряного сервісу».

Робота офіціанта: від механічного прийому замовлень до клієнторієнтованих продажів. 7 ефективних способів підвищення рівня сервісу і збільшення продажів.

10.45-11.00 | Артем Карпенко, доповідь «Вода в ресторані. Чому це важливо »

11.15-12.00 | Юрій Ковриженко. Доповідь «Шеф-кухар як партнер в ресторані: думка шефа»

- Вибір шеф-кухаря

- Правильний порядок дій при будівництві ресторану

- Поширені помилки рестораторів в роботі з шеф-кухарем

12.00-12.15 | Анна Маришева, доповідь «HACCP: нав'язані стандарти або професійний підхід?»

12.30-13.30 | Майстер-клас та дегустація Юрія Ковриженко. «Ракоподібні - світовий тренд. Нестандартні рішення для меню, як зробити делікатес доступним »

13.30-15.00 | обід

14.00-15.00 | Майстер-клас та дегустація кави, приготованого альтернативними методами на різній воді «Вплив води на якість напоїв», Артем Карпенко *

14.00-15.00 | Дегустація вин La Sastreria і лекція про фуд-пейрінге, Олексій Гижко *

14.00-15.00 | Майстер-клас та дегустація коктейлів для закладів різних форматів, Анастасія Судак і Дарина Вершиніна *

15.00-16.00 | Аврора Огородник і Йова Ягер. "Тренди в їжі і дизайні":

  • Що таке тренд

  • Як створюється тренд

  • Чи потрібно слідувати трендам

  • Як правильно користуватися трендом

  • Тренди в ресторані

  • Тренди в дизайні

  • Як адаптувати і використовувати тренд

16.45-17.45 | Майстер-клас Маркантоніо Саграмозо «Фуршетне меню: італійський досвід, традиційні chiccetti». Шеф запросила компанія «Новий Проект»

18.00-19.00 | Діма Запорожець. Доповідь на тему: «Супергерої ресторанного бізнесу: як це працює»

19.00-21.00 | вечеря

21.30 | Офіційне завершення Фестивалю, приємний сюрприз від організаторів.

21.00 - до ранку | Вільний час, нетворкінг, жива музика, нічні купання

22 червня

07.00-08.00 | Ранкова йога на березі моря.

08.00-10.00 | Сніданок.

10.00-12.00 | Вільний час.

12.00 | Виселення з готелю.

* Захід для групи 15 осіб за попереднім записом у організаторів

Залишилися питання?

Запитайте, ми з радістю відповімо

(067) 247-8432

ПРИЄДНУЙСЯ ДО НАС
  • White Facebook Icon

© 2021 Всі права захищені ВД "Ресторатор Україна"