конкурсні продукти
Нижче представлений перелік трьох інгредієнтів для CulinART 2018.
Зверніть увагу! Створюючи конкурсну страву ви повинні використовувати один з продуктів, представлених нижче. Це обов'язкова умова для оцінки конкурсних страв.
Устричний соус
Lee Kum Kee ™

-пікантний кисло-солодкий смак
-густая консистенція
-колір коричнево-чорний
-містить багато амінокислот
Добре гармонує з усіма видами м'яса, овочами, морепродуктами. Так само, соус можуть використовувати в суші-ролах для додаткового аромату і візуальної привабливості.
класичний соєвий
соус «Yamasa»

-яскравий м'який смак
-насищенний аромат
-неповторімий багатий смак
-100% натуральні компоненти
-Традиційна японська рецептура (період приготування соусу 6-7 місяці, натуральне бродіння)
Підходить до страв будь-якої кухні, може використовуватися як готовий соус, а також як інгредієнт для приготування страв та інших соусів.
соус
Huy Fong SRIRACHA

-глибоко, насичений і яскравий смак
-гострий соус
Прекрасно поєднується з азіатськими, європейськими і американська стравами. Доповнює перші і другі страви, суші, піцу, гамбургери, морозиво.