конкурсні продукти

Нижче представлений перелік трьох інгредієнтів для CulinART 2018.

Зверніть увагу! Створюючи конкурсну страву ви повинні використовувати один з продуктів, представлених нижче. Це обов'язкова умова для оцінки конкурсних страв.

Устричний соус

Lee Kum Kee ™

Устричный соус.jpg

-пікантний кисло-солодкий смак

-густая консистенція

-колір коричнево-чорний

-містить багато амінокислот

Добре гармонує з усіма видами м'яса, овочами, морепродуктами. Так само, соус можуть використовувати в суші-ролах для додаткового аромату і візуальної привабливості.

класичний соєвий

соус «Yamasa»

соус.jpg

-яскравий м'який смак

-насищенний аромат

-неповторімий багатий смак

-100% натуральні компоненти

-Традиційна японська рецептура (період приготування соусу 6-7 місяці, натуральне бродіння)

Підходить до страв будь-якої кухні, може використовуватися як готовий соус, а також як інгредієнт для приготування страв та інших соусів.

соус

Huy Fong SRIRACHA

Шрирача.jpg

-глибоко, насичений і яскравий смак

-гострий соус

Прекрасно поєднується з азіатськими, європейськими і американська стравами. Доповнює перші і другі страви, суші, піцу, гамбургери, морозиво.