
27 травня 2021 / Суми
БІЗНЕС-ПРАКТИКУМ
для рестораторів і готельєрів
безкоштовно для представників ресторанно-готельної галузі
Запрошуємо власників, керівників, шеф-кухарів взяти участь у відкритому бізнес-практикумі для рестораторів і готельєрів 27 травня 2021 в Сумах. При попередній реєстрації для представників ресторанно-готельної галузі участь безкоштовна *
* Максимум два відвідувача від одного закладу
Програма заходу:
10:30 реєстрація, кава-брейк
11:00-12:30 доповідь Терези Даштоян «Маркетинг без маркетолога»
12:45-13:15 доповідь «Тренди в подачі і посуді 2021»
13:15-14:15 перерва, легкий перекус
14:15-14:45 доповідь «Переваги роботи з системним постачальником»
14:30-16:00 доповідь Сергія Трахачева «Як налаштувати меню, щоб воно ефективно працювало на вас»

11:00-12:30
«Маркетинг без маркетолога»
Від стратегії до броні в direct
- Стратегія. Обговоримо яким проектам потрібна маркетинг-команда, а яким ні.
Навчимося розробляти гнучкий план
- Канали комунікації. Обговоримо канали комунікації і які вибрати для просування закладу, прорахунок бюджету
- SMM-стратегія. Концепція, контент, запуск рекламних кампаній, показники
- Маркетинг доставки. Три стратегії запуску доставки, плюси і мінуси шаблонного рішення vs власна розробка, просування доставки
- Очікування / реальність. На прикладі досліджень спробуємо обговорити, що чекає ресторанний бізнес в 2021 році
Тереза Даштоян
У рестораном бізнесі з 2015 року, співзасновник агентства ресторанного маркетингу RED.
Ex-маркетинг-директор мережі ресторанів Сито-П'яно (Київ).
Заряджала на прибуток такі проекти:
ресторан Кухмейстер, Сито-П'яно гастро, Сито-П'яно Italiano, Balmelli casual cafe, кафе Cup & Cake, сервіс доставки десертів Cake Production, мережа кав'ярень Бінокль, виробництво десертів і випічки Art Bakery, піцерія Happy Pizza

14:30-16:00
«Як налаштувати меню, щоб воно ефективно працювало на вас»
- ціноутворення.
- кількість пропозицій в меню.
- аналіз продажів.
- основні види меню
- основні принципи дизайну меню.
- корисні хитрощі і Лайфхак.
Сергій Трахачов
У ресторанному бізнесі з 2002 року.
Практик
Ресторанний кризис-менеджер
Видавець журналу "Ресторатор"
Викладач
Президент "Української ресторанної асоціації"
РЕЄСТРАЦІЯ
Участь безкоштовна для представників ресторанно-готельної сфери.
Участь у заході безкоштовна за умови попередньої реєстрації.