175.jpg

27 травня 2021 / Суми

БІЗНЕС-ПРАКТИКУМ

для рестораторів і готельєрів

безкоштовно для представників ресторанно-готельної галузі

Запрошуємо власників, керівників, шеф-кухарів взяти участь у відкритому бізнес-практикумі для рестораторів і готельєрів 27 травня 2021 в Сумах. При попередній реєстрації для представників ресторанно-готельної галузі участь безкоштовна *

 

* Максимум два відвідувача від одного закладу

 

Програма заходу:

 

10:30 реєстрація, кава-брейк

 

11:00-12:30 доповідь Терези Даштоян «Маркетинг без маркетолога»

 

12:45-13:15 доповідь «Тренди в подачі і посуді 2021»

 

13:15-14:15 перерва, легкий перекус

 

14:15-14:45 доповідь «Переваги роботи з системним постачальником»

 

14:30-16:00 доповідь Сергія Трахачева «Як налаштувати меню, щоб воно ефективно працювало на вас»

spiker_2.jpg

11:00-12:30

«Маркетинг без маркетолога»

Від стратегії до броні в direct

 

- Стратегія. Обговоримо яким проектам потрібна маркетинг-команда, а яким ні.

Навчимося розробляти гнучкий план

- Канали комунікації. Обговоримо канали комунікації і які вибрати для просування закладу, прорахунок бюджету

- SMM-стратегія. Концепція, контент, запуск рекламних кампаній, показники

- Маркетинг доставки. Три стратегії запуску доставки, плюси і мінуси шаблонного рішення vs власна розробка, просування доставки

- Очікування / реальність. На прикладі досліджень спробуємо обговорити, що чекає ресторанний бізнес в 2021 році

Тереза Даштоян

У рестораном бізнесі з 2015 року, співзасновник агентства ресторанного маркетингу RED.

Ex-маркетинг-директор мережі ресторанів Сито-П'яно (Київ).

Заряджала на прибуток такі проекти:

ресторан Кухмейстер, Сито-П'яно гастро, Сито-П'яно Italiano, Balmelli casual cafe, кафе Cup & Cake, сервіс доставки десертів Cake Production, мережа кав'ярень Бінокль, виробництво десертів і випічки Art Bakery, піцерія Happy Pizza

spiker_1.jpg

14:30-16:00

«Як налаштувати меню, щоб воно ефективно працювало на вас»

 

- ціноутворення.
- кількість пропозицій в меню.
- аналіз продажів.
- основні види меню
- основні принципи дизайну меню.
- корисні хитрощі і Лайфхак.

Сергій Трахачов

У ресторанному бізнесі з 2002 року.

Практик

Ресторанний кризис-менеджер

Видавець журналу "Ресторатор"

Викладач

Президент "Української ресторанної асоціації"

 

РЕЄСТРАЦІЯ

Участь безкоштовна для представників ресторанно-готельної сфери.
Участь у заході безкоштовна за умови попередньої реєстрації.

Партнери заходу:

metro.png
photo_2021-03-28 21.30.09.jpeg
LOGOS10.png