new2.jpg

24 лютого 2021 / Херсон

БІЗНЕС-ПРАКТИКУМ

для рестораторів і готельєрів

безкоштовно для представників ресторанно-готельної галузі

Запрошуємо взяти участь в відкритому бізнес-практикумі для рестораторів і готельєрів 24 лютого 2021.

За умови попередньої реєстрації для представників ресторанно-готельної галузі участь безкоштовна.

 

Програма заходу:

 

10:30 реєстрація, кава-брейк

 

11:00-13:00 доповідь Терези Даштоян «Маркетинг без маркетолога»

 

13:00-14:00 перерва

 

14:00-15:00 майстер-клас Сергія Байсаревіча "Трендові азійські техніки у роботі з локальними продуктами"

 

15:00-15:30 доповідь "Переваги роботи з системним постачальником"

 

15:45-17:15 доповідь Сергія Трахачова «Як налаштувати меню, щоб воно ефективно працювало на вас»

spiker_2.jpg

11:00-13:00

«Маркетинг без маркетолога»

Від стратегії до броні в direct

 

- Стратегія. Обговоримо яким проектам потрібна маркетинг-команда, а яким ні.

Навчимося розробляти гнучкий план

- Канали комунікації. Обговоримо канали комунікації і які вибрати для просування закладу, прорахунок бюджету

- SMM-стратегія. Концепція, контент, запуск рекламних кампаній, показники

- Маркетинг доставки. Три стратегії запуску доставки, плюси і мінуси шаблонного рішення vs власна розробка, просування доставки

- Очікування / реальність. На прикладі досліджень спробуємо обговорити, що чекає ресторанний бізнес в 2021 році

Тереза Даштоян

У рестораном бізнесі з 2015 року, співзасновник агентства ресторанного маркетингу RED.

Ex-маркетинг-директор мережі ресторанів Сито-П'яно (Київ).

Заряджала на прибуток такі проекти:

ресторан Кухмейстер, Сито-П'яно гастро, Сито-П'яно Italiano, Balmelli casual cafe, кафе Cup & Cake, сервіс доставки десертів Cake Production, мережа кав'ярень Бінокль, виробництво десертів і випічки Art Bakery, піцерія Happy Pizza

IMG_0188 (1).jpg

14:00-15:00

Майстер клас

"Трендові азійські техніки у роботі з локальними продуктами"

 

 

Сергій Байсаревіч

- Досвід роботи в сфері кулінарії 17 років, 13 з яких працює шеф-кухарем.

- Шеф-кухар ресторану Fenix Asia

- Співзасновник «Першої української лабораторії FoodPairing»

У 2016 році, спільно з бар-менеджером розробили серію вечерь в стилі фудпейрінг.

- Вважає за краще працювати в техніці fusion, любить експериментувати з нестандартними смаковими поєднаннями.

- Підвищував кваліфікацію в Basque Culinary Centre 2018.

spiker_1.jpg

14.00-15.30

«Як налаштувати меню, щоб воно ефективно працювало на вас»

 

- ціноутворення.
- кількість пропозицій в меню.
- аналіз продажів.
- основні види меню
- основні принципи дизайну меню.
- корисні хитрощі і Лайфхак.

Сергій Трахачов

У ресторанному бізнесі з 2002 року.

Практик

Ресторанний кризис-менеджер

Видавець журналу "Ресторатор"

Викладач

Президент "Української ресторанної асоціації"

 

РЕЄСТРАЦІЯ

Участь безкоштовна для представників ресторанно-готельної сфери.
Участь у заході безкоштовна за умови попередньої реєстрації.

Партнери заходу:

metro.png
np.png
forward.png