
24 лютого 2021 / Херсон
БІЗНЕС-ПРАКТИКУМ
для рестораторів і готельєрів
безкоштовно для представників ресторанно-готельної галузі
Запрошуємо взяти участь в відкритому бізнес-практикумі для рестораторів і готельєрів 24 лютого 2021.
За умови попередньої реєстрації для представників ресторанно-готельної галузі участь безкоштовна.
Програма заходу:
10:30 реєстрація, кава-брейк
11:00-13:00 доповідь Терези Даштоян «Маркетинг без маркетолога»
13:00-14:00 перерва
14:00-15:00 майстер-клас Сергія Байсаревіча "Трендові азійські техніки у роботі з локальними продуктами"
15:00-15:30 доповідь "Переваги роботи з системним постачальником"
15:45-17:15 доповідь Сергія Трахачова «Як налаштувати меню, щоб воно ефективно працювало на вас»

11:00-13:00
«Маркетинг без маркетолога»
Від стратегії до броні в direct
- Стратегія. Обговоримо яким проектам потрібна маркетинг-команда, а яким ні.
Навчимося розробляти гнучкий план
- Канали комунікації. Обговоримо канали комунікації і які вибрати для просування закладу, прорахунок бюджету
- SMM-стратегія. Концепція, контент, запуск рекламних кампаній, показники
- Маркетинг доставки. Три стратегії запуску доставки, плюси і мінуси шаблонного рішення vs власна розробка, просування доставки
- Очікування / реальність. На прикладі досліджень спробуємо обговорити, що чекає ресторанний бізнес в 2021 році
Тереза Даштоян
У рестораном бізнесі з 2015 року, співзасновник агентства ресторанного маркетингу RED.
Ex-маркетинг-директор мережі ресторанів Сито-П'яно (Київ).
Заряджала на прибуток такі проекти:
ресторан Кухмейстер, Сито-П'яно гастро, Сито-П'яно Italiano, Balmelli casual cafe, кафе Cup & Cake, сервіс доставки десертів Cake Production, мережа кав'ярень Бінокль, виробництво десертів і випічки Art Bakery, піцерія Happy Pizza
.jpg)
14:00-15:00
Майстер клас
"Трендові азійські техніки у роботі з локальними продуктами"
Сергій Байсаревіч
- Досвід роботи в сфері кулінарії 17 років, 13 з яких працює шеф-кухарем.
- Шеф-кухар ресторану Fenix Asia
- Співзасновник «Першої української лабораторії FoodPairing»
У 2016 році, спільно з бар-менеджером розробили серію вечерь в стилі фудпейрінг.
- Вважає за краще працювати в техніці fusion, любить експериментувати з нестандартними смаковими поєднаннями.
- Підвищував кваліфікацію в Basque Culinary Centre 2018.

14.00-15.30
«Як налаштувати меню, щоб воно ефективно працювало на вас»
- ціноутворення.
- кількість пропозицій в меню.
- аналіз продажів.
- основні види меню
- основні принципи дизайну меню.
- корисні хитрощі і Лайфхак.
Сергій Трахачов
У ресторанному бізнесі з 2002 року.
Практик
Ресторанний кризис-менеджер
Видавець журналу "Ресторатор"
Викладач
Президент "Української ресторанної асоціації"
РЕЄСТРАЦІЯ
Участь безкоштовна для представників ресторанно-готельної сфери.
Участь у заході безкоштовна за умови попередньої реєстрації.