спікери InRestSummerFest'17

Gino

CUMINALE

(Рим)

Gino Cuminale - один з найсильніших рестораторів Риму, власник легендарного Porto Fluviale , спікер і тренер на професійних ресторанних івентах і в бізнес-школах. Його проекти задають тренд і завжди на піку ресторанної моди.

Porto Fluviale - нестандартна локація, схожа на величезний яскравий пазл. Саме гучне відкриття 2012 року в Римі. Це територія колишнього складу площею 900 м2, що включає в себе практично всі можливі формати: від бару, піцерії і простору для приватних вечірок з обладнаної кухнею до повноцінного ресторану. Цей заклад - переможець Національної архітектурної премії Італії Premio nazionale di Architettura "Bar e Ristoranti d'autore".

Gino Cuminale з партнерами володіє 7 закладами та продуктової дистрибуційної компанією з річним оборотом 25 мільйонів євро.

На фестивалі:

На InRestFest Gino виступить з доповіддю про тренди в ресторанному бізнесі, про те, як переосмислювати тренди в застосуванні до свого ринку і відкривати трендові і прибуткові заклади. А також проведе воркшоп на тему: «10 помилок, які Ви точно не захочете допустити при відкритті ресторану»

Олександр

Мусатов

В індустрії з 1998 року

З-власник True Burger Bar і Hendrick's bar

З-власник тренінг-консалтингової компанії RESTTEAM

Автор підручників для ресторанів

Розробник унікального проекту зі стандартизації ресторанів

Автор і ведучий семінарів для ресторанного бізнесу

На фестивалі:

1) Майстер-клас: «Знижуємо витрати і підвищуємо швидкість роботи на кухні і в барі»:

- Технологія зниження списання в ваших руках.

- Види Листів заготовок.

- Підводні камені впровадження.

- Практичний досвід.

- Практична групова робота зі складання Листів заготовок.

- Захист групової роботи і зворотний зв'язок

2) «Ефективна система навчання та адаптації нових співробітників":

- Система навчання це не складно.

- Елементи системи навчання: - Лист першого дня - План навчання - Методи контролю навчання - Навчальні посібники - Атестація стажера

- Звільнення в перші дні? Ні не чув!

- Готуємо внутрішнього тренера-наставника.

Tom

CATLEY

Tom Catley має великий послужний список роботи в британських ресторанах високого класу. Так, перший міщленовскій ресторан, в якому Том отримав роботу - був ресторан Nathan Outlaw при Marina Villa Hotel (Корнуол) з двома зірками Michelin. Після Том переїхав до Лондона і продовжив працювати в кращих ресторанах: Maze (ресторан відомого Гордона Рамзі) і Nobu.

Tom Catley також працював шеф-кухарем в ресторані Yotam Ottolenghi - відомого ізраїльтянина, автора рецептурних книг, який «підсадив» Лондон на близькосхідну кухню.

У 2014 році в якості шеф-кухаря відкрив ресторан перуанської кухні Pachamama (Лондон), який отримав відмінні рецензії в Time Out і The Evening Standard.

Catley сміливо міксує своє тайське походження і досвід роботи в таких ресторанах, як Nobu, з локальними інгредієнтами і класичними техніками, що дозволяє йому створювати унікальні страви.

На фестивалі:

Tom Catley проведе майстер-клас «Тренди світової гастрономії».

Олександр

Якутія

Шеф-кухар ресторану GRA Z VOGNEM

Ведучий кулінарного проекту про українську кухню на ТРК Україна.

Запускав кухню відомого ресторану «Хряк» (переможця в номінації М'ясний ресторан за версією премії «Сіль»).

Навчався в італійській кулінарній школі IFSE.

На фестивалі:

Майстер-клас "СВІТОВОЇ ТРЕНД: ОВОЧІ В ЦЕНТРІ ТАРІЛКИ"

Ми звикли бачити м'ясо або рибу як основне блюдо і овочі на гарнір. Але ера здорового харчування відводить овочам головне місце на тарілці, а м'ясо або риба їх доповнюють. Завдяки цьому тренду ми можемо бачити, як майстерно зараз працюють кухарі з овочами, як багато амбітних шефів відкривають вегетаріанські проекти. Про це ми поговоримо з Олександром Якутова і побачимо два блюда майстер-класу: 1. Тар-тар з буряка 2. Стейк з цвітної капусти

Наталя

Павлючок

Сьогодні: співвласник бізнес-кейтерингу Botanica

З 2012 по 2016 Маркетинг директор ресторанів Геннадія Медведєва: Grill do Brasil, Star Burger і Noodle Doodle.

З 2008 по 2012 перебувала в заслуженому затяжному відпустці і багато подорожувала по всьому світу.

З 2005 по 2007 - Директор музичної групи МЕРИ.

З 2000 по 2008 - дизайнер і маркетинг директор мережі дитячих магазинів «Будинок Іграшок», «Chicco», «Pampolina».

Закінчила Київський Художньо-Промисловий інститут імені Бойчука.

На фестивалі:

"Практикум зі створення річного маркетинг-плану роботи ресторану":

1. Ресторанний маркетинг, з чим його їдять.

2. Створення річного медіа плану

3. Створення щомісячного календаря

4. Створення щоденного плану публікацій

Максим

ХРАМІВ

Співвласник ресторанів Рastateca, Givi Rubinstein, Піца Челентано

На фестивалі:

М. Храмов і О. Марусич: "Любов в ресторанному світі: усвідомлена взаємність"

тези:

- енергія як ми її розуміємо;

- еволюція ресторанів: від голоду і похоті - до усвідомленого насолоди;

- вибір статі, імені, образу;

- час і розумних, і красивих;

- як створити і посилити поле любові;

- регулярність - запорука здоров'я

Оксана

Марусича

Сертифікований бізнес-тренер, сертифікований коуч (ICF), експерт по сервісу.

Досвід роботи в продажах послуг - 23 роки.

Досвід роботи в створенні та проведенні навчальних програм / тренінгів - 8 років (понад 600 тренінгів).

Професійна спеціалізація - сервіс і якісне обслуговування, комунікативні навички, продажу, мистецтво

презентації, управління конфліктом і стрес-менеджмент.

Клієнти ресторанно-готельного бізнесу: мережа Radisson Blu, «Президент готель», Fairmont Grand Hotel Kyiv, Mirotel (м.Трускавець), готель «Менора» (м.Дніпропетровськ) та ін.

Ресторани: Wine City Grill, Vodka Grill, ресторанна мережа FM Group: сеть ресторанов Lucky Luciano, «Тарантіно», ресторан «Вілла рів'єра», мережа кав'ярень «Містер Бін» (м.Кривий Ріг), Yoshi Fujiwara, Fratelli (м.Одеса ), «Околиця» (м.Кривий Ріг), «Варадеро», Tres Francais, «Веранда», «Компот» (м.Одеса), «Чабани», «Меланж», «Тампопо» і ін.

На фестивалі:

М. Храмов і О. Марусич: "Любов в ресторанному світі: усвідомлена взаємність"

тези:

- енергія як ми її розуміємо;

- еволюція ресторанів: від голоду і похоті - до усвідомленого насолоди;

- вибір статі, імені, образу;

- час і розумних, і красивих;

- як створити і посилити поле любові;

- регулярність - запорука здоров'я

Анастасія

СУДАК

Бренд-амбасадор TM «MONIN» і корпоративний бармен компанії «Probar».

До цього багаторічний досвід роботи тренінг-менеджером в компанії «Illy» Ukraine (проведення кавових теоретичних і практичних майстер-класів з приготування кави та напоїв на його основі).

Неодноразово брала участь в ролі спікера на різноманітних виставках, презентаціях і майстер-класах по міксологіі в Україні та країнах СНД.

Досвід роботи барменом - більше 10 років і бар-менеджером закладів м.Запоріжжя.

Випускниця тренінг-центру «Акули Бара» (2007р.), Міжнародний центр барменів «Планета Z» (2013р.).

Анастасія - викладач в школі барменів «Planeta Z» за курсом «Сезонні особливості безалкогольних коктейлів», м.Київ.

Підвищувала свої барменські навички в Академії «MONIN» Франція, 2014 рік. «Monin days France 2017» (брали участь 85 країн),

Одна з творців навчального курсу «Академі Monin» м.Москва.

Брала участь в семінарі фахівця «Univesita Del Coffee Di Treste: Creative Coffee».

Суддя різноманітних конкурсів в Україні та країнах СНД (MoninCup Росія 2013-2014, Illy Cocktail Competition 2015 Azerbaijan, MoninCup 2016 Belarus, MoninCup 2016 Azerbaijan та інші ...)

Автор і розробник унікальних коктейльних карт.

На даний момент Анастасія щодня проводить майстер-класи для барменів і власників бізнесу сфери гостинності столиці і України.

Підвищувала навички барменів на зустрічах Monin Team в м Казань (2013 р), г. Пермь (2014 р), м Волгоград (2014 р), м.Москва (2015 р).

Анастасія також є членом європейської кавової асоціації SCAE.

На фестивалі:

1. Майстер-клас і дегустація «Тренди в міксологіі. Літо 2017 »

2. Майстер-клас і дегустація «Лимонад, за якими Ваші гості повернуться»

Дар'я

ВЕРШИНІНА

Бренд-амбасадор TM «MONIN» і корпоративний бармен компанії «Probar».

Неодноразово брала участь в ролі спікера на різноманітних виставках, презентаціях і майстер-класах по міксологіі по всій Україні.

Є випускницею школи сомельє Павла Швеця, м.Севастополь.

Досвід роботи барменом - більше 5 років і бар-менеджером закладів м.Севастополя.

Закріпила свої знання з управління персоналом на позиції керуючої в ресторані місцевої еко-їжі - «Острів», м.Севастополь.

Дарина - викладач в школі барменів «Planeta Z» за курсом Бариста, г. Киев.

Переможниця конкурсу Nemiroff Exotic Challenge, 2016 рік.

Підвищувала свої барменські навички в Академії «MONIN» м.Москва, 2016 рік.

Автор і розробник унікальних коктейльних карт.

На даним момент Дарина щодня проводить майстер-класи для барменів і власників бізнесу сфери гостинності столиці і України.

На фестивалі:

1. Майстер-клас і дегустація «Тренди в міксологіі. Літо 2017 »

2. Майстер-клас і дегустація «Лимонад, за якими Ваші гості повернуться»

Юрій

Приємський

Власник ресторану авторської кухні «Каркас», шеф-кухар ресторану Odessa (Київ), раніше - шеф-кухар київських ресторанів «Три вилки», OK Bar, Nobu.

У ресторанному бізнесі Юрій понад 15 років, працював в ресторанах Лондона, Сицилії, Риги, Москви, двічі входив до рейтингу «25 кращих шеф-кухарів України».

Кредо Юрія Приємський: «Щоб бути цікавим, потрібно бути зацікавленим».

На фестивалі:

Майстер-клас та міні-дегустація Юрія Приємський «Робота з відкритим вогнем в ресторані. Big Green Egg »

Олексій

ГИЖКО

Головний сомельє METRO-Україна.

Найкращий сомельє України 2014 року,

WSET Level 3 wines & spirits, London,

Candidate from Ukraine at 14th Contest of The World Best Sommelier 2013, Tokyo, Japan;

Candidate from Ukraine at Best Sommelier of Europe Contest 2013 in Sanremo, Italy

На фестивалі:

Лекція та дегустація «Просекко у винній карті ресторану»

Віктор

ТИТОВ

Бренд шеф мережі ресторанів G-group.

Засновник Ukrainian South Chef Association і Кубка України з Кулінарії "Південна Пальміра"

Суддя національних і міжнародних кулінарних змагань. Організатор майстер-класів.

На фестивалі:

Віктор проведе майстер-клас «Морепродукти: особливості та технології приготування, секрети постачальників або на чому можна заощадити» Сет з 5 страв

Залишилися питання? Телефонуйте, ми з радістю, відповімо +38 (044) 5021623

 
 
 
 
 
 

Автор книги «ВСЯ СПРАВА В ЛЮДЕЙ. Ваш ресторан: як з персоналу зробити команду »

Консультант з управління персоналом, співвласник консалтингової компанії UnoDosTres, бізнес-тренер і коуч.

Більше 9-ти років в сфері ресторанного бізнесу, в тому числі провідний бізнес-тренер мережі ресторанів Холдингу Food Retail Group (понад 30 ресторанів «Дві Палички»); директор по персоналу мережі кав'ярень «Ідеальна Чашка».

Освіта: факультет економіки і менеджменту СПбГТУ, Heinrich Heine University Düsseldorf, Germany

Проводить тренінги та консультує компанії з питань управління персоналом в ресторанах і готелях, управління бізнесом і стратегією. Надає бізнес-консалтинг власникам мереж в частині стратегічного і персонального розвитку, супроводжує бізнес безпосередньо в процесі змін. Автор і ведучий відкритих тренінгів для рестораторів, менеджерів по персоналу і тренерів.

Викладає в бізнес-школі RMA (Москва), читає лекції в Бізнес-школі SWISSAM.

Автор десятків статей з управління персоналом в ресторані, опублікованих в провідних галузевих журналах.

На фестивалі:

Доповідь "Сім гарячих трендів управління співробітниками. Тенденції нового часу";

Круглий стіл "Мережеві бренди - мережевий персонал" Як управляти персоналом, якщо у тебе мережу.

Олена

Побєдоносцева

 
 
 
 
 

Фуд-фотограф, член Української Асоціації Професійних фотографів (UAPF), входить в десятку найцікавіших фотографів планети за версією авторитетного фото-спільноти 500px і в сотню кращих фуд-фотографів світу за версією British Journal of Photography.

Співпрацює з багатьма міжнародними компаніями і ресторанами, знімає для журналів, книг і різних видань, присвячених їжі. Перед його камерою побували імениті і відомі у всьому світі кухарі та їхні страви, клієнтами є популярні ресторани з мішленівських Зірками і іншими вагомими нагородами в гастрономічною індустрії.

Ілюстрував український розділ енциклопедії Larousse Gastronomique, засновник проекту про кухарів і їх стравах foodnchef.com.

На фестивалі:

1) майстер-клас "10 кроків до продає food-фотографії. Як створити геніальний знімок на смартфон.".

2) конкурс на краще фото - приз "Двогодинна фотосесія в закладі переможця".

Олександр

Сляднєв

 
 
 

Залишилися питання?

Запитайте, ми з радістю відповімо

(067) 247-8432

ПРИЄДНУЙСЯ ДО НАС
  • White Facebook Icon

© 2021 Всі права захищені ВД "Ресторатор Україна"