Емоційний креатив брендів в умовах війни: дозволені та заборонені прийоми
top of page
Ресторатор
ЖУРНАЛ ДЛЯ ПРОФЕСІОНАЛІВ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | видається з 2003 р
Пошук
Ольга Малиш, керівниця комунікаційної агенції Friends of Brands, фахівець з розробки та реалізації стратегій для брендів і суспільних...
- 13 жовт. 2022 р.
Доставка їжі в умовах війни: досвід різних ресторанних компаній
Як змінилася доставка їжі за останні 7 місяців? Чи відновлюється кількість замовлень пропорційно зі зростанням кількості гостей у залах?...
- 11 жовт. 2022 р.
ФОП або ТОВ: яку форму бізнесу та систему оподаткування обрати ресторатору
Оксана Кандалова (СЕО Chef Cash) розповідає про те, які системи оподаткування існують в Україні та яку з них краще обрати. 2 системи...
- 6 жовт. 2022 р.
Смачна Варта 7 місяців годує киян і тих, хто втратив домівку: історія волонтерського руху в цифрах
Об’єднання волонтерів під егідою Української ресторанної асоціації (УРА) від самого початку повномасштабної війни допомагає киянам та...
- 4 жовт. 2022 р.
Оновлення меню, інші постачальники: як ресторатори справляються зі зростанням цін на продукти
Нестабільність постачання та зростання цін на продукти та пакування – один з численних викликів, з яким стикаються українські ресторатори...
- 24 вер. 2022 р.
Івенти в закладах: чи доречно влаштовувати, як проводити та як розповідати про них в умовах війни
Все частіше на сторінках закладів з’являються анонси різноманітних подій: від дитячих майстер-класів до шефських вечерь, від музичних...
- 1 лип. 2022 р.
Деякі податкові питання у випадку продажу підакцизних товарів (алкоголь, тютюн).
Адвокат Ганна Антонова підготувала для читачів UA Restorator юридичну консультацію. Які нововведення відбудуться у питанні обмеження ...
- 1 лип. 2022 р.
Трудові відносини із внутрішньо переміщеними особами
Адвокат Ганна Антонова підготувала для UA Restorator вичерпну інформацію щодо того, як організувати співпрацю з внутрішньо переміщеними...
- 1 лип. 2022 р.
«Робота з командою в нових реаліях» - вебінар від тренерки по сервісу та комунікації Олени Риж
15 червня Restorator UA та Українська ресторанна асоціація провели вебінар для рестораторів та власників бізнесу про те, як спілкуватися...
bottom of page