12 жовт. 2021 р.Шеф для шефа: проект від VOVA HoReCa для розвитку шеф-кухарівКомпанія "Вова-Хорека" запрошує активних шеф-кухарів України долучитися до команди проекту "Шеф для Шефа". У проекті ви зможете втілити...
8 жовт. 2021 р.Нові карантинні обмеження (схема)Для вашої зручності Українська ресторанна асоціаця підготувала просту та зрозумілу таблицю із правилами, що діють у різних...
8 жовт. 2021 р.Що сталося з ринком праці в ресторанній індустрії, та що з цим робитиПочну з дуже банального тезису: «Як було раніше, більш не буде ніколи». Так, це дуже знайома фраза, та її використовують де тільки...
8 жовт. 2021 р.The World’s 50 Best Restaurants: стало відомо, хто посів перше місце5 жовтня в Антверпені (Бельгія) визначали кращі ресторани світу в рамках премії The World's 50 Best Restaurants 2021. Рейтинг демонструє...
7 жовт. 2021 р.19 жовтня в Києві відбудеться METRO Chef Forum19 жовтня 2021 в Києві відбудеться масштабний всеукраїнський захід для HoReCa-сегменту — METRO Chef Forum. На вас чекає насичена...
1 жовт. 2021 р.Охрана, отмена: з 1 жовтня ресторатори працюють за попередніми правилами у сфері реалізації алкоголюНа підставі роз’яснення Міністерства фінансів від 01.10.2021 ресторани будуть послуговуватися попередніми правилами сфері реалізації...
30 вер. 2021 р.У Києві за участю Віктора Ляшко презентували проект вакцинації персоналу у ресторанах30 вересня Українська ресторанна асоціація представила Міністру охорони здоров’я Віктору Ляшко, начальнику управління...
28 вер. 2021 р.Як ведуть бізнес заклади, що не пропонують м’яса?На кожну страву знайдеться свій гість: їжа без м'яса, з філософією і, навіть без термообробки, але саме за такими стравами майбутнє,...
20 вер. 2021 р.Карантинні зміни: Постанову КМУ #1236 з актуальними змінами опублікованоЩойно опубліковано повний текст Постанови КМУ #1236 з актуальними змінами: В 🟢Зеленій зоні заборонено: ❗️перебування в громадських...