Київські шеф-кухарі оцінили страви із рослинного м'яса Garden Gourmet
28 липня в київському шефському бістро Hey Guys відбулася спеціальна вечеря від шеф-кухаря та співвласника закладу Юрія Приємського. Він...
ЖУРНАЛ ДЛЯ ПРОФЕСІОНАЛІВ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | видається з 2003 р
Київські шеф-кухарі оцінили страви із рослинного м'яса Garden Gourmet
Рейтинг 50 Next 2022 приймає заявки від номінантів до 22 вересня
Анна Громкая: «Для одеситів головне не робота, а кайф від життя. У ресторанній культурі - так само»
У Дніпрі пройшов безплатний бізнес-практикум UA Restorator Open Lab
Юрій Приємський: «Якщо ти — власник, то повинен у 10 разів більше працювати»
Київські шеф-кухарі оцінили страви із рослинного м'яса Garden Gourmet
Завантажте каталог продуктів MULTIFOOD
Ендрю Ллойд Уеббер реконструював найстаріший театр Лондона і відкрив у ньому 4 ресторани та бари
Франція ввела обов'язкові COVID-паспорта для пасажирів транспорту та гостей ресторанів