2562.jpg

4 листопада 2021 / Київ / МВЦ, Броварський пр-т, 15

OPEN LAB

Відкритий бізнес-практикум
для рестораторів

безкоштовно для представників ресторанно-готельної галузі

Запрошуємо власників, керівників, шеф-кухарів взяти участь у відкритому бізнес-практикумі для рестораторів 4 листопада 2021 в Києві. При попередній реєстрації для перерахованих вище посад ресторанно-готельної галузі участь безкоштовна *

* Максимум два учасники від одного закладу

 

Для усіх учасників буде проведено безкоштовне експресс-тестування на Covid-19.

Тож захід  - безпечний та відбудеться у будь-якій зоні обмежень.

Програма заходу:

 

10:00  початок реєстрації

 

10:30-11:45  Анастасія Шевченко «Фіноблік, як засіб збільшення прибутку ресторану» 

- Гроші vs Зобов'язання

- Головний звіт власника - Управлінський Баланс

- Як організувати фін. планування

- Інструменти управління фінансовим результатом

 

12:00-13:00  Олена Риж «Незадоволений гість, хто він і чому?»

- Робота з негативним і конструктивним Зворотнім зв'язком.

 

13:15-14:15  Олександр Мусатов «5S. Ощадливе виробництво"

Впроваджуємо систему 5S на виробництві.

- Основи ощадливого виробництва.

- Види втрат на виробництві.

- Система 5S - основа зниження втрат на кухні і в барі.

- Докладний алгоритм впровадження 5S.

- Підводні камені впровадження 5S.

- Чек-лист впровадження 5S.

 

14:45-16:00  Сергій Трахачов  «Як налаштувати меню, щоб воно ефективно працювало на вас»

- ціноутворення.
- кількість пропозицій в меню.
- аналіз продажів.
- основні види меню
- основні принципи дизайну меню.
- корисні хитрощі і Лайфхак.

 

16:15-17:30  Марія Шапошникова «Точки контакту: від пошуку в інтернеті до оплати рахунку».

- 9 традиційних маркетингових зон в ресторані

- Зовнішні, фізичні та емоційні точки контакту

- Подарунки від гостей - скарги і відгуки, як найкраща точка контакту для повернення гостей

IMG_9310.JPG

Анастасія Шевченко

 

Керівник напрямку Управлінський облік компанії Chef Cash (бухгалтерія ресторану)

Провела більше 50 аудитів фінобліку.

Рахує прибуток найкращим ресторанам Харкова.

Вказує на точки зростання прибутку, планує бюджет доходів і витрат.

Спікер курсу «Керування за цифрами».

IMG_20210319_151825_501.jpg

Олена
Риж

 

Тренер по сервісу і комунікації.

Навчаю як працювати з внутрішнім і зовнішнім клієнтом, вибудовувати Корпоративну Культуру і налагоджувати якісну і конструктивний Зворотній Зв'язок.

У HoReCa майже 20-ть років, з яких 12 на керівних посадах.

Мусатов.jpeg

Олександр
Мусатов

 

Співвласник True Burger Bar і Hedrick's bar. Київ. Ресторанний консультант. Автор навчальних семінарів з операційного менеджменту ресторанів, управління кухнею, управління персоналом. Розробник системи стандартизації ресторанів. Автор підручників для співробітників ресторанів. Ведучий галузевих конференцій і форумів, авторських майстер-класів. 

photo_2021-10-21 14.54.25.jpeg

Сергій
Трахачов

 

У ресторанному бізнесі з 2002 року.

Практик

Ресторанний кризис-менеджер

Видавець журналу "Ресторатор"

Викладач

Президент "Української ресторанної асоціації"

photo_2021-10-21 15.25.47.jpeg

Марія Шапошникова

 

Спеціаліст з маркетингу і комунікацій в HoReCa. 

Досвід роботи директором з маркетингу в FM-груп, «Чорноморка».

 

РЕЄСТРАЦІЯ

Участь безкоштовна для представників ресторанно-готельної сфери.
Участь у заході безкоштовна за умови попередньої реєстрації.

Партнери заходу:

WS logo (19).png

Wine & Spirits Ukraine - міжнародна виставка вина і алкоголю, місце зустрічі виробників з усього світу з сомельє, імпортерами, дистриб'юторами, ритейлерами і рестораторами з усіх регіонів України та інших країн.

У цьому році на виставці свої вина, алкоголь і пиво представлять понад 150 компаній з 14 країн світу - національні павільйони Вірменії та Болгарії, виробники з Аргентини, Великобританії, Грузії, Данії, Італії, Іспанії, Литви, Молдови, Португалії, США, Франції та України.

Вперше в Україні світовий тур кращих вин Італії Tre Bicchieri WorldTour представить головний медіахолдинг країни Gambero Rosso! Протягом року експерти продегустували 46 000 вин, вибравши лише 476 кращих! Саме їх буде дегустувати Київ 2 листопада на Круговій дегустації в рамках виставки.

Виставка відбудеться 2-4 листопада 2021 МВЦ, Броварський пр-т, 15.