2572.jpg

10 листопада 2021 / Львів

OPEN LAB

Відкритий бізнес-практикум
для рестораторів

безкоштовно для представників ресторанно-готельної галузі

Запрошуємо власників, керівників, шеф-кухарів взяти участь у відкритому бізнес-практикумі для рестораторів 10 листопада 2021 у Львові. При попередній реєстрації для перерахованих вище посад ресторанно-готельної галузі участь безкоштовна *

* Максимум два учасники від одного закладу

 

Для всіх учасників буде проведено безкоштовне експрес-тестування на Covid-19.

Тому захід - безпечний і відбудеться в будь-якій зоні обмежень.

Програма заходу:

 

9:30  початок реєстрації

10:00-11:00  Олена Риж, доповідь «Мотивований співробітник, як цього досягти в команді».

Робота з людьми, через зрозумілі та прості інструменти.

 

11:30-13:00  Віталій Гуралевіч. Доповідь та кухарський майстер-клас «Су-від як сервіс-рішення на кухні ресторану або Місія здійсненна - віддати курку за 5 хвилин» та доповідь "Zero waste як один з головних світових трендів і ефективний інструмент зниження собівартості в закладах"

13:00-13:45  Перерва. Дегустація продуктів для HoReCa

13:45-14:30  Валерій Поляков, доповідь «Тренди 2022. Бути гнучким чи померти»

Мікс трендів та антикризових рішень.

14:45-15:45  Сергій Трахачов  «Як налаштувати меню, щоб воно ефективно працювало на вас»

- ціноутворення.
- кількість пропозицій в меню.
- аналіз продажів.
- основні види меню
- основні принципи дизайну меню.
- корисні хитрощі і лайфхаки.

16:00-16:30  Доповідь «Переваги роботи з системним постачальником»

16:45-18:15  Марія Шапошнікова «Точки контакту: від пошуку в інтернеті до оплати рахунки».

- 9 традиційних маркетингових зони в ресторані

- Зовнішні, фізичні та емоційні точки контакту

- Подарунки від гостей - скарги і відгуки, як найкраща точка контакту для повернення гостей

IMG_20210319_151825_501.jpg

Олена
Риж

 

Тренер по сервісу і комунікації.

Навчаю як працювати з внутрішнім і зовнішнім клієнтом, вибудовувати Корпоративну Культуру і налагоджувати якісну і конструктивний Зворотній Зв'язок.

У HoReCa майже 20-ть років, з яких 12 на керівних посадах.

photo_2021-10-28 12.21.32.jpeg

Валерій
Поляков

 

Мандрівник, автор десятків гастрономічних путівників, творець багатьох ресторанних концептів, директор з розвитку ресторанів компанії Cartel, курорт Буковель. 

гуралевіч.jpeg

Віталій
Гуралевіч

 

Досліджує українську кухню та локальні продукти. Особливо цікавиться історією козацької кухні та дикоросів. Філософія шефа – відтворення старовинних рецептів у сучасній кухні України. 

Регулярно виступає суддею кулінарних конкурсів. Навчався у Баскському кулінарному центрі (Сан-Себастьян, Іспанія) та кулінарній школі Ферранді у Парижі. 

photo_2021-10-21 14.54.25.jpeg

Сергій
Трахачов

 

У ресторанному бізнесі з 2002 року.

Практик

Ресторанний кризис-менеджер

Видавець журналу "Ресторатор"

Викладач

Президент "Української ресторанної асоціації"

photo_2021-10-21 15.25.47.jpeg

Марія Шапошникова

 

Спеціаліст з маркетингу і комунікацій в HoReCa. 

Досвід роботи директором з маркетингу в FM-груп, «Чорноморка».

 

РЕЄСТРАЦІЯ

Участь безкоштовна для представників ресторанно-готельної сфери.
Участь у заході безкоштовна за умови попередньої реєстрації.

Партнери заходу:

logo.jpg
logo6.jpg
Форвард.png
logo5.jpg