
15 березня 2022 / Одеса, готель Брістоль
OPEN LAB
Відкритий бізнес-практикум
для рестораторів та готельєрів
безкоштовно для представників ресторанно-готельної галузі
Запрошуємо власників, керуючих, шеф-кухарів взяти участь у відкритому бізнес-практикумі для рестораторів та готельєрів 15 березня 2022 року в Одесі, в готелі "Брістоль" (вул. Пушкінська, 15). За попередньої реєстрації для перерахованих вище посад ресторанно-готельної галузі участь безкоштовна*
* Максимум два учасники від одного закладу
Програма заходу:
09:30 Початок реєстрації
10:30-12:30 Олена Риж. "Незадоволений гість, хто він і чому такий?"
Робота з негативним та конструктивним Зворотним Зв'язком.
12:30-13:30 Дегустація продуктів для HoReCa
13:30-14:30 Сергій Пастух. Кухарський лекційно-практичний майстер-клас «Ефективність мультифункціонального обладнання на вашій професійній кухні»
15:00-16:00 Віталій Гуралевич. «Допрацьовані продукти - must have для оптимізації процесів на кухні»
Шеф розкаже та покаже, як зекономити та пришвидшити час видачі, як досягти стандартизації та безпеки страв, як мати впевненість в однаковій якості продукції незалежно від персоналу чи зміни.
Блюда майстер-класу:
1.Бургер с курячою котлетою, ананасом та карамелізованою цибулею.
2. Ковбаски по-галицьки.
3. Мітболи у сирному соусі.
16:30-17:30 Сергій Трахачов. Доповідь "Продажі проти обслуговування. Задоволені усі: гість, офіціант, ресторатор ".
- продаж чи обслуговування?
- особливості підготовки офіціантів в Україні;
- методика активного продажу;
- Лайфхаки підвищення продажів офіціантами.

Олена
Риж
Тренер по сервісу і комунікації.
Навчаю як працювати з внутрішнім і зовнішнім клієнтом, вибудовувати Корпоративну Культуру і налагоджувати якісну і конструктивний Зворотній Зв'язок.
У HoReCa майже 20-ть років, з яких 12 на керівних посадах.

Віталій
Гуралевич
Досліджує українську кухню та локальні продукти. Особливо цікавиться історією козацької кухні та дикоросів. Філософія шефа – відтворення старовинних рецептів у сучасній кухні України.
Регулярно виступає як суддя кулінарних конкурсів. Навчався у Баскському кулінарному центрі (Сан-Себастьян, Іспанія) та кулінарній школі Ферранді у Парижі.

Сергій
Трахачов
У ресторанному бізнесі з 2002 року.
Практик
Ресторанний кризис-менеджер
Видавець журналу "Ресторатор"
Викладач
Президент "Української ресторанної асоціації"
РЕЄСТРАЦІЯ
Участь безкоштовна для представників ресторанно-готельної сфери.
Участь у заході безкоштовна за умови попередньої реєстрації.