3004.jpg

15 березня 2022 / Одеса, готель Брістоль

OPEN LAB

Відкритий бізнес-практикум
для рестораторів та готельєрів

безкоштовно для представників ресторанно-готельної галузі

Запрошуємо власників, керуючих, шеф-кухарів взяти участь у відкритому бізнес-практикумі для рестораторів та готельєрів 15 березня 2022 року в Одесі, в готелі "Брістоль" (вул. Пушкінська, 15). За попередньої реєстрації для перерахованих вище посад ресторанно-готельної галузі участь безкоштовна*

* Максимум два учасники від одного закладу

Програма заходу:

 

09:30  Початок реєстрації

10:30-12:30  Олена Риж.  "Незадоволений гість, хто він і чому такий?"

Робота з негативним та конструктивним Зворотним Зв'язком.

12:30-13:30  Дегустація продуктів для HoReCa

13:30-14:30  Сергій Пастух. Кухарський лекційно-практичний майстер-клас «Ефективність мультифункціонального обладнання на вашій професійній кухні»

 

15:00-16:00  Віталій Гуралевич. «Допрацьовані продукти - must have для оптимізації процесів на кухні»

Шеф розкаже та покаже, як зекономити та пришвидшити час видачі, як досягти стандартизації та безпеки страв, як мати впевненість в однаковій якості продукції незалежно від персоналу чи зміни. 

Блюда майстер-класу: 

1.Бургер с курячою котлетою,  ананасом та  карамелізованою цибулею.

2. Ковбаски по-галицьки.

3. Мітболи у сирному соусі.

 

16:30-17:30 Сергій Трахачов. Доповідь "Продажі проти обслуговування. Задоволені усі: гість, офіціант, ресторатор ".
- продаж чи обслуговування?
- особливості підготовки офіціантів в Україні;
- методика активного продажу;
- Лайфхаки підвищення продажів офіціантами.

IMG_20210319_151825_501.jpg

Олена
Риж

 

Тренер по сервісу і комунікації.

Навчаю як працювати з внутрішнім і зовнішнім клієнтом, вибудовувати Корпоративну Культуру і налагоджувати якісну і конструктивний Зворотній Зв'язок.

У HoReCa майже 20-ть років, з яких 12 на керівних посадах.

гуралевіч.jpeg

Віталій
Гуралевич

 

Досліджує українську кухню та локальні продукти. Особливо цікавиться історією козацької кухні та дикоросів. Філософія шефа – відтворення старовинних рецептів у сучасній кухні України. 

Регулярно виступає як суддя кулінарних конкурсів. Навчався у Баскському кулінарному центрі (Сан-Себастьян, Іспанія) та кулінарній школі Ферранді у Парижі. 

photo_2021-10-21 14.54.25.jpeg

Сергій
Трахачов

 

У ресторанному бізнесі з 2002 року.

Практик

Ресторанний кризис-менеджер

Видавець журналу "Ресторатор"

Викладач

Президент "Української ресторанної асоціації"

 

РЕЄСТРАЦІЯ

Участь безкоштовна для представників ресторанно-готельної сфери.
Участь у заході безкоштовна за умови попередньої реєстрації.

Партнери заходу:

logo6.jpg
logo.jpg
Maresto.png
Форвард.png
bristol.png