2612 (1).jpg
3.png

Місо-капучіно: суп із собою з пінкою із тофу

В японському закладі Sano Miso (місто Гінза) створюють більше 45 видів місо-супів з додатковим гарніром, подача яких нагадує кавовий напій.

Доки за вікном морози, такий місо-суп міг би скласти конкуренцію каві або чаю: місо може зігріти, коли ви ходите на шопінг або по справах.


В залежності від регіону Японії, закваска для супу місо на основі сої буває різних сортів:

- червона, насичена та дуже солена, - майже біла, гладка, солодко-солена, - темна та насичена.

Вони виробляються по всій країні, кожний сорт має свою історію та походження. Щоб познайомитись зі всіма одразу, направляйтеся у заклад Sano Miso (місто Гінза, Японія), де преставлено більше 45 ферментів для супу місо. Ферменти не запаковані у пластик, а знаходяться у спеціальних ваннах. «Місомельє» відкриє для вас таку ванну, щоб ви буквально пірнули у неї, відчули запах та спробували.



Є два варіанти подачі: у закладі та на виніс.


Зверху суп місо покривають піною із тофу — із спеціального сифону. А на додачу є начинки: шичимі (сім спецій), петрушка, сушені креветки, дрібненькі хрусткі рисові крекери араре, трохи оливкової олії. Ідеальна страва для зими!