2612 (1).jpg
3.png

На кухні у шефа: рецепт сирників у сучасній інтерпретації від Андрія Петренка

Нові імена, страви та амбіції. Українська кулінарія стає різнобарвною та неординарною, все більше шефів прагне втілити своє світосприйняття та філософію у процес приготування страв, щоб потішити гостей цікавими смаками. Андрій Петренко, відомий, як YoungСhef, засновник Youngchefschool поділився з Restorator.ua баченням власного стилю та рецептом відомої страви у авторській інтерпретації.


Мій стиль — простота! Мені не подобається важкий Fashion, тому надаю перевагу нехитрим рецептам. Але мій підхід не виключає смак та естетику. Напевно, моя родзинка — подача та вишукане оформлення страв з використанням найдоступніших продуктів, наприклад, кропу.

Одну страву я можу вдосконалювати по декілька років, доки не отримаю ідеальний баланс.

Комусь може здатись дивним те, настільки я довго та прискіпливо вибираю зелень або інші овочі.

Один і той самий вид базиліка можна купувати по різному, хтось візьме перший ліпший з полиці, а я ж знайду унікальний, що приверне увагу навіть найприскіпливішого скептика.

Я прагну покращити традиційні українські страви, тож поставив собі за мету модернізувати їжу дитинства, яка була у всіх на столі, надихаючись кухнями Франції, Італії, Норвегії, Японії.

Один із прикладів — мої сирники, які залишилися такою ж стравою, але отримали нову цікаву сучасну інтерпретацію.

Із задоволенням поділюся рецептом, який нікого не залишить байдужими.



Сирники у сучасній інтерпретації

Інгредієнти:

Сир Простоквашино 5% - 300г

Борошно - 1ст л

Манка - 1 ст л 1

Цукор - 1ст л

Куряче яйце - 1 шт

Кокосове молоко - 100 мл