234 (2).jpg

"Прямі круасани" та інша випічка в паризькому готелі Ritz

Шеф-кондитер паризького Ritz Фрасуа Перре отримав в готелі власний простір, яке називається Le Comptoir.

В меню - десерти, випічка, сендвічі та багато іншого. Франсуа Перре відомий в першу чергу віртуозною майстерністю в роботі з класичними французькими мадленками, але ними вибір випічки і десертів не обмежиться. Крім іншого, в кондитерській пропонують круасани, зроблені за всіма правилами науки, але інноваційної прямої форми, - Перре вважає, що так їх зручніше їсти.


Крім чаю та кави в меню є також десертні напої зі смаком найвідоміших солодощів Ritz Paris - тістечка мадлен, човники з карамельним серцем і мармурового кексу. Є також свічки з ароматами фірмових тістечок, набори від школи кулінарного мистецтва, шампанські та десертні вина. Якщо все піде добре, Le Comptoir стане всесвітньою мережею. Ціни для п'ятизіркового готелю "не кусаються": ланч-меню - € 22, чай з солодощами - € 14.