2612 (1).jpg
3.png

Рецепти до Масниці від Анни Карбун: млинці з форшмаком та томатні млинці з м'ясною начинкою

У ресторанній подачі та авторській інтерпретації шефів млинці набувають особливого шарму та смаку. Масниця – хороший привід, щоб запросити гостей посмакувати спеціальними пропозиціями у ресторані.

В Україні її святкування тривають тиждень, цьогоріч – з 8 по 14 березня.




Анна Карбун, Executive chef USCA chef's club, поділилася з рецептами святкових страв на Масницю.


"Я - шеф-кухар з Одеси, мої улюблені млинці — млинці з форшмаком"

Млинці з форшмаком


Тісто:

Молоко -500 мл

Яйця -2 шт

Мука -170 г

Цукор -40 г

Сіль - 5 г

Соняшникова олія -30 г

Розпушувач - 7г

Вихід приблизно - 800г (20-25) млинців.