2612 (1).jpg
3.png

Свято гастрономії, літа та музики: легендарні готелі Одеси Bristol Hotel 5* та Londonskaya Hotel 4*

Щороку Одеса стає усе більш привабливою для гостей. Кожного разу місто-перлина щиро та натхненно їх зустрічає. І кожного разу туристичні заклади готують нові пропозиції аби створити та залишити в серцях незабутні враження.

Легендарним гранд-готелям міста Bristol Hotel 5*Odessa та Londonskaya Hotel 4* виповнюється 122 і 175 років. За ці майже три сторіччя сумісноі історії вони накопичували величезний досвід гостинності та розуміння потреб своїх клієнтів. І новий сезон повинен стати свого роду квінтесенцією цього процесу. Отже MULTISENSORIA’2021 — унікальна програма, яка очікує на гостей отелей цього літа.

Обидва готелі запроваджують цілу низку мультикультурних подій — це і гастрономічна феєрія від нового бренд-Шефа готелів Стефана Вайтінадана, і яскраві вечірки від відомих DJ, і атмосферні вечори джазу, і літературні читання, і монументальне мистецтво... Заходи стануть справжнім святом для тих, хто цінує вишукану кухню, цікавиться культурою в широкому розумінні, мистецтвом, історією та любить занурюватися у пряну та яскраву атмосферу подорожей.


Ірина Седлецька, CEO VERTEX Hotel Group

СEO VERTEX Hotel Group Ірина Седлецька розповіла Restorator UA про плани більш детально.

«MULTISENSORIA’2021 — це для тих, хто вміє відпочивати зі смаком, в своєму стилі, шукаючи нові сенси, емоції та враження. В цілому все це формує розуміння насиченості та розмаїття сьогоденного життя. А гості Bristol та Londonskaya — це саме такі люди! І саме для них — наша мультикультурна сезонна програма. Саме це відтворено в філософії та айдентиці програми, в абрисах та лініях якої дуже гармонійно поєднані всі напрямки і види подій.

В цьому році Bristol Hotel Odessa 5* виступив партнером «Odessa Wine Week» та унікального проекту — винної дегустації у небі, разом з командою МАУ та професійним сомельє. Londonska Hotel 4* є постійним партнером Одеського міжнародного кінофестивалю, який цього року пройде 13-22 серпня.

Готелі відновлюють традицію вечорів класичної та джазової музики на терасі Le Grand Café Bristol та у дворику Le Patio у Лондонській в самому downtown міста на Приморському бульварі.

Також відбудеться серія яскравих DJ-вечірок, яку відкриє харизматичний Влад Задирака вже 12.06. До речі, разом із Владом цього літа ми запросимо наших гостей на ранкові йога-сесії та дзен-медитації у FORMULA Wellness Club.

Отже і навіть це ще не все! Оновлено «Арт-сезони у Лондонській», що поєднують музикальний проект «Концерти у незвичних місцях», літературні читання та прем’єрні кінопокази. Ще одним сюрпризом стануть мурали у Londonska, урочисте відкриття яких відбудеться вже на початку сезону. Гості матимуть можливість насолодитися ними та вдосталь розважитися, зробивши фото із театралізованими персонажами.


Шеф-кухар Стефан Вайтінадан

Також однією з головних подій сезону стало те, що до команди ресторанів обох готелів приєднався відомий шеф-кухар із Франції Стефан Вайтінадан, та разом із ним було створено нові меню Le Grand Café Bristol и Le Patio. Цикл тематичних бранчей, які ми запропонуємо нашим гостям в цьому сезоні — чудова нагода продегустувати авторські страви та особисто познайомитися із Стефаном. Але справжнім сюрпризом для гурманів стане новий формат, що естетично та ідеологічно продовжує попередню концепцію «гастрономічного театру». І якщо минулого сезону до нас завітали на гастролі шефи з Германії, Італії, Греції та Ізраїлю, цього разу заклади стають частиною подорожуючого «Східного експресу».

З 19 століття пасажирські поїзди із виключно розкішним сервісом та високою кухнею слідували із Парижу у напрямку Стамбулу. Сьогодні готелі підготували серію гала-вечерь, що під керівництвом Стефана пройдуть у форматі умовної подорожі. Гості матимуть унікальну можливість скуштувати аутентичні французькі, італійські, австрійські та східні страви та насолодитись чарівною атмосферою мультикультурного свята. «Експрес» вирушив у подорож 21 травня. Гостям було представлено меню Le Grand Café Bristol, що поєднує старовинну та авторську французьку кухні.