2612 (1).jpg
3.png

У Дніпрі пройшов безплатний бізнес-практикум UA Restorator Open Lab

18 серпня у місті Дніпро, за підтримки компанії "Ресторатор Україна", відбувся бізнес-практикум для рестораторів та готельєрів. Захід відвідало понад 200 учасників з Дніпра, Дніпропетровської області, Запоріжжя та Харкова. Серед них найкращі представники галузі: власники готелів та ресторанів, керівники, шеф-кухарі та ін.

Сергій Трахачов, UA Restorator, Президент Української ресторанної асоціації

День був насиченим та цікавим. Відкрила секцію доповідей Big Mama ресторанного бізнесу Ольга Йолтуховська. Вона розкрила тему бізнес-процесів у закладах та інструментів управління та контролю. Чек-листи, лайн-чеки, stop-, go- та лайн-листи, проведення зборів та мотивація команди — всі ці важливі інструменти управлінця були розкриті нашим спікером у цікавому інтенсиві за 2 години.


Ольга Йолтуховська, Архітектор бизнесу, Cо-owner та Big mama у консалтинговій агенції Big Mama Business Solutions

Наступною була доповідь Станіслава Твердохлеба «Переваги роботи з системним постачальником» на прикладі співпраці з METRO. Окрім очевидних переваг: підбору якісних продуктів за привабливою ціною, METRO пропонує своїм клієнтам кредитну лінію, роботу із персональним менеджерам, а також сучасні діджитал-рішення для ресторанів.


Станіслав Твердохлеб, METRO

Далі виступив Сергій Трахачов із темою ефективного меню в ресторані. Формування меню та його ідеальне наповнення, націнка на страви, вигідні позиції та позиції-загадки, комерційно привабливе оформлення меню та багато інших фішок розкрив Сергій із власного досвіду та світових трендів.



Завершив день майстер-клас Іллі Демківського на досить провокаційну тему «Су-від як сервіс-рішення на кухні ресторану або Місія здійсненна - віддати курку за 5 хвилин». Ілля розповів переваги придбання рестораном вже підготовленого м‘яса су-від від TM Kurator: це безперечна економія і часу, і коштів, і трудових ресурсів. А також на очах гостей Ілля приготував стейк із курячого філе буквально за 5 хвилин, а крильця, мариновані із паприкою за 10 хвилин.




Організаторами практикуму виступили засновники компанії UA Restorator та Української ресторанної асоціації Софія Коломицева та Сергій Трахачов.

Сергій Трахачов пояснив, за допомогою яких інструментів можна розвивати гастрокультуру в Україні.

"Проект Open Lab покликаний розв'язати 2 проблеми: розвиток професійного кругозору та налагодження комунікації з регіональними представниками індустрії. Перше – очевидно. Розвиток знань важлива складова роботи UA Restorator. Звичайно короткі доповіді не сформують глибоких знань, але вони дають поштовх в потрібному напрямку, дають базове уявлення про питання та шляхи вирішення проблем. Вони дають розуміння, де шукати глибокі відповіді. Друге – комунікації. Не так очевидно, але не менш важливо. Open Lab знайомить та об'єднує 200 осіб на майданчику – представники реального бізнесу як мінімум трьох сусідніх областей, які познайомилися, поспілкувалися, обговорили спільні проблеми й тепер стали не тільки конкурентами, але й однодумцями, частиною загальної української гастрокультури. Дніпро – розвинений регіон, що знає собі ціну. Приємно спілкуватися з такими рестораторами. Питання – чіткі; думки – обґрунтовані; ідеї – прогресивні. Як результат – є куди йти, є чому приємно здивуватися", – розповів Сергій Трахачов.