top of page

Більше ніж допомога: про дружбу та співпрацю МХП та "Смачної Варти"

Війна в Україні допомогла усвідомити нам багато речей, які раніше ми часто ігнорували або ж не до кінця розуміли всієї глибини питання. Наприклад, що лише об’єднавшись можна досягти дійсно найкращого результату або що є моменти, коли власна вигода чи першість серед конкурентів повинні відходити на задній план. Натомість має бути спільна ціль — велика та світла.

Наприклад, допомога мільйонам українців, які вимушено покинули домівки, залишилися в зонах активних бойових дій чи просто не можуть про себе подбати у скрутний момент. Саме такою стала спільна місія МХП та "Смачної Варти".

Про компанію


МХП — це провідний агроіндустріальний холдинг в Україні, який спеціалізується на виробництві курятини та вирощуванні зернових культур, а також веде іншу аграрну діяльність. Зокрема, виробництво м'ясо-ковбасних виробів і м'ясних виробів, готових до вживання. Завдяки якості своєї продукції та багаторічній любові споживачів компанія є провідним виробником м'яса птиці в Європі з одним із найсильніших продуктових брендів в Україні.

Впевнені, що кожен із вас стикався вже не раз із продукцією цієї компанії, адже про такі торгові марки, як «Наша Ряба», «Бащинський», «Легко!», «Наша Ряба апетитна», Qualiko, Ukrainian Chicken говорять не лише в Україні, але й далеко за її межами.


Про допомогу


Зараз МХП допомагає мільйонам українців, у чиї життя увірвалась війна. За цей час компанія вже передала понад 10 600 тонн продукції на благодійність, що прирівнюється до 575 млн гривень у грошовому еквіваленті. Наприклад, один із брендів компанії — “Наша Ряба” — запустив дитяче харчування з найкращої курки без антибіотиків “КОКО” і всю першу партію продукту передав діткам, які цього потребують. Так, понад 4,5 тисячі малюків вже отримали свою порцію корисного продукту від МХП.



“Турбота про інших, єдність і добрі справи — це те, що допоможе Україні вистояти та перемогти. Якими б складними не були часи, МХП залишається поруч і підтримує українців!” коментують в компанії МХП. Так думаємо і ми у Смачній Варті.


Підтримка для Смачної Варти


МХП стала незамінною та дуже важливою частиною проєкту Смачна Варта. Компанія надавала нам найсвіжіше куряче м’ясо для того, аби безкоштовно нагодувати людей, які цього потребують. Наприклад, частини ЗСУ, лікарні, дитячі будинки та будинки літніх людей, поліцію, територіальну оборону, людей у бомбосховищах чи внутрішньо переміщених осіб. "Вся співпраця з МХП завжди була душе зворушлива та з душею, тому я точно знала, що вони нам будуть допомагати. Загалом від початку воєнних дій МХП передала нам десятки тонн курятини - для нас це супер підтримка і це дуже цінно відчувати, що партнер разом з тобою за будь-яких обставин і щоб не сталось. Для мене вся допомога від МХП зараз це величезний кредит довіри, такі відносини дають сил і дуже надихають,” - коментує Софія Коломицева.


На питання, чому саме допомога Смачній Варті, бренд-менеджерка напряму HoReCa МХП відповідає без вагань: “Це партнер, якому ми довіряємо і співпрацюємо не один рік, завжди цікаво та креативно. Ми точно впевнені, що передана продукція піде за призначенням, навіть коли отримуємо заявки від ресторанів можемо через Ресторанну Асоціацію перевірити чи справді це заклад годує тих, хто цього потребує”.


Ми дякуємо компанії МХП та особисто Катерині Москаленко, за силу боротися за українську свободу та відстоювати наші з вами права. І, що найголовніше — дбати, щоб у людей завжди була їжа!

Ми віримо, що МХП своїм прикладом покаже багатьом українським та закордонним компаніям, що кожна добра справа здатна змінити світ на краще. І, можливо, надихне їх на власні “подвиги”: подвиги нагодувати людей, які не мають чого поїсти, пожертвувати відсоток зі свого прибутку, записатись у волонтери чи стати партнером Смачної Варти і допомагати мільйонам українців. Адже коли ми об'єднуємося й діємо спільно — ми можемо все!

Разом до перемоги України!


bottom of page