top of page

Стефан Вайттінадан – новий бренд-шеф в Bristol Hotel 5 * Odesa

Протягом 120 років Bristol Hotel залишається синонімом чудового сервісу та гастрономії найвищого рівня. Сезон 2021 стане новою сторінкою історії готеля та гастрономії Одеси в цілому.

І відкриє цю сторінку новий бренд-шеф готеля — Стефан Вайттінадан, чий багатий міжнародний досвід додасть особливі індивідуальні штрихи до гастрономічних традицій ресторана Le Grand готеля Bristol. Нова кухня, яку ресторан презентує своїм відвідувачам поєднає одеські традиції і французьку високу гастрономії в авторській інтерпретації Стефана Вайттінадана.


Цього року готель запропонує своїм гостям і гостям міста разом відправитись в цікаву

гастрономічну подорож у «Східному експресі» із зупинками в Парижі, Венеції, Афінах та

Константинополі. Разом із Стефаном гості зможуть продегустувати характерні страви цих міст та зануритися в екзотичну атмосферу.



Кілька фактів про нового шеф-кухаря:

  • Він професіонал найвищого рівня, справжній парижанин, знавець французької, любитель середземноморської та азіатської кухніі.

  • У його ресторанному портфоліо сумарно16 зірок з Червоного гіда Мішлен, якщо підсумувати всі ресторани, з якими він працював, в тому числі знаменитий Alain Ducasse (*** Michelin), а також La Maison Blanche (** Michelin), Jacques Cagna (** Michelin), Restaurant Joel Robouchon (*** Michelin), Michel Rostang (** Michelin) і інші.

  • Готував для таких знаменитостей, як Мадонна, Кевін Костнер, Клінт Іствуд та Білл Клінтон.

  • Суддя ТВ проектів «Король Десертiв», «Мастер Шеф» і «Мастер Шеф дiти», шеф-амбасадор компанії «Gaggenau».

  • До теперішнього моменту, вже 17 років присвятив Україні.


bottom of page