програма InRestWinterFest'19
(Програма доповнюється і уточнюється)
19 лютого
09.00 | 1-й трансфер з вокзалу Івано-Франківська
12.00 | 2-й трансфер з вокзалу Івано-Франківська
13.00-14.30 | Обід, Ресторан, 1 поверх
14.00 | Поселення в готель, Лобі
15.00-16.30 | Відкриття фестивалю, презентація партнерів, інтерактивне знайомство, Конференц-зал, 2 поверх
17.00-18.30 | Лекція, майстер-клас та дегустація. Тема лекції: «ФОРМУЛА СТВОРЕННЯ барній карті» Дар'я Вершиніна, Конференц-зал, 2 поверх
19.00-20.30 | Вечеря, Ресторан, 1 поверх
19.30-20.30 | Коньяк. Сигара. Кава. Шоколад - Дегустація марочних і колекційних коньяків від «ДМК« Таврія ». Роман Гаркуша *, Конференц-зал, 4 поверх
20.30 | Нетворкінг, жива музика, Лобі
| Дегустація супу рамен з компанією Morskoi Dom і банош на грилі, Гриль-тераса
20 лютого
08.00-09.30 | Сніданок, Ресторан, 1 поверх
09.30-10.30 | Доповідь «ПРИКЛАДНІ ресторан і гастрономічних ТРЕНДИ» Валерій
Поляков, Конференц-зал, 2 поверх
10.30-11.00 | Доповідь «Ресторан ТРЕНДИ ЗА ПІДСУМКАМИ ВИСТАВКИ AMBIENTE 2019 (НІМЕЧЧИНА, ФРАНКФУРТ 8-12 ЛЮТОГО)» Марина Писарева, Конференц-зал, 2 поверх
11.15-12.15 | Ворк-шоп «СУЧАСНА CASUAL КУХНЯ: ДОСВІД ФРАНЦІЇ» Damien Duquesne і
Alexandre Manzoni, Лобі
12.30-13.30 | Доповідь «Побудова ОПЕРАЦІЙНОЇ СИСТЕМИ. УПРАВЛІННЯ МЕРЕЖЕЮ »Анна Дніпрова, Конференц-зал, 2 поверх
13.30-15.00 | Обід, Ресторан, 1 поверх
14.00-15.00 | Майстер-клас «ЯК СКЛАСТИ барній карті. ОСОБЛИВОСТІ ЛОКАЛЬНИХ І
СЕЗОННИХ ПРОДУКТІВ »Дар'я Вершиніна *, Конференц-зал, 6 поверх
14.00-15.00 | Майстер-клас «ТРЕНД азіатських СОУСІВ В СВІТОВІЙ КУЛИНАРИИ» шеф-кухар Ілля Червенко *, Лобі
14.00-15.00 | Дегустація «ЗІТОЛОГІЯ В РЕСТОРАНІ АБО ГАСТРОНОМІЯ І ПИВО» Микола Балабай *, паб «Губертус»
14.00-15.00 | Дегустація «УНІКАЛЬНІ ВИНА Верона. WINETASTING LENOTTI »Олексій Гижко *, Конференц-зал, 4 поверх
15.00-16.00 | Доповідь «КОНТРОЛЬ ТА ОПТИМІЗАЦІЯ ВИТРАТ В РЕСТОРАННІЙ БІЗНЕСІ» Олександр
Токмиленко, Конференц-зал, 2 поверх
16.15-17.45 | Доповідь «КЛЮЧОВІ ЕЛЕМЕНТИ І ЕТАПИ РОЗРОБКИ КОНЦЕПЦІЇ В РЕСТОРАННІЙ БІЗНЕСІ: ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ДОСВІД» Atif Malik, Конференц-зал, 2 поверх
18.00-18.45 | Дискусія рестораторів: «ТЕРПІННЯ І ПРАЦЯ: ЧОМУ МИ ДОВГО І УПОРНО містить збитковий проект» модератор Максим Храмов, Конференц-зал, 2 поверх
19.00-20.30 | Вечеря, Ресторан, 1 поверх
19.00-21.00 | Дегустація коктейлів від ТМ ALeXX і Jatone, Лобі
20.30 | Нетворкінг, жива музика, Лобі
| Глінтвейн, шурпа, ковбаски і голландська телятина на грилі з Віктором Титовим і компанією METRO, Гриль-тераса
21 лютого
08.00-09.30 | Сніданок, Ресторан, 1 поверх
09.30-10.30 | Доповідь «МАРКЕТИНГ В DIGITAL-ЕРУ» Діма Борисов, Конференц-зал, 2 поверх
10.30-11.00 | Доповідь «ІНСТРУМЕНТИ DIGITAL-МАРКЕТИНГУ» Наталія Стороженко, Конференц-зал, 2 поверх
11.30-13.00 | Майстер-клас та дегустація «КОРЕНЕПЛОДИ В МЕНЮ РЕСТОРАНУ ЯК ПОВНОЦІННИЙ інгредієнти: НИЗЬКИЙ ФУДКОСТ, СУЧАСНІ ТЕХНІКИ, АКТУАЛЬНА ПОДАННЯ» шеф-кухар Юрій Ковриженко, Лобі
13.00-14.30 | Обід, Ресторан, 1 поверх
13.30-14.30 | Майстер-клас «ЯК СКЛАСТИ барній карті. ОСОБЛИВОСТІ ЛОКАЛЬНИХ І СЕЗОННИХ ПРОДУКТІВ »Дар'я Вершиніна *, Конференц-зал, 6 поверх
13.30-14.30 | Дегустація страв паназиатской кухні: Самос і спрінгроли. Шеф-кухар Ілля Червенко *, Лобі
13.30-14.30 | Дегустація «ЗІТОЛОГІЯ В РЕСТОРАНІ АБО ГАСТРОНОМІЯ І ПИВО» Микола Балабай *, паб «Губертус»
13.30-14.30 | Дегустація «УНІКАЛЬНІ ВИНА Верона. WINETASTING LENOTTI »Олексій Гижко *, Конференц-зал, 4 поверх
15.00-16.00 | Майстер-клас «ЕФЕКТИВНЕ ДЕСЕРТНОЕ МЕНЮ РЕСТОРАНУ» Кирило Сміян, Лобі
16.30-18.30 | Ворк-шоп «ЕМОЦІЙНИЙ СЕРВІС» Оксана Марусич, Конференц-зал, 2 поверх
18.30-18.45 | Закриття Офіційною ділової програми Фестивалю, Конференц-зал, 2 поверх
19.00-20.30 | Вечеря, Ресторан, 1 поверх
19.00-21.00 | Дегустація новинки від «ДМК« Таврія »- коньяк" Tavria Craft Collection ", Лобі
20.30 | Нетворкінг, жива музика, Лобі
| Глінтвейн і телятина на грилі з компанією METRO, Гриль-тераса
22 лютого
08.00-10.00 | Сніданок, Ресторан, 1 поверх
10.00-12.00 | Вільний час
11.30 | Виселення з готелю
12.00 | Трансфер на ЖД вокзал в Івано-Франківськ
* Участь за попереднім записом у організаторів. Група 20 осіб.
** У програмі можливі зміни