спікери InRestWinterFest'19

MALIK.jpg

Atif

MALIK

НА ФЕСТИВАЛІ:

Доповідь «Ключові елементи і етапи розробки концепції в ресторанному бізнесі: європейський досвід»

Про спікера:

Професійний ресторатор, менеджер з більш ніж 15 річним досвідом роботи в ринку Великобританії, Туреччини, США і Дурги країн.

1994 -1999 - Pizza Express, Великобританія, одна з перших найбільших мереж ресторанів у Великобританії. Територіальний директор групи закладів.

1999 - 2007 ASK Restaurants для розвитку брендів по всій Великобританії. За 8 років було відкрито понад 250 ресторанів мережі. В якості старшого операційного менеджера Атиф відповідав за 65 ресторанів. У зоні відповідальності: стандарти роботи, висока маржинальність, відкриття нових точок в регіоні. Сьогодні ця мережа - одна з найбільших ресторанних груп у Великобританії.

2008-2012 Istanbul Doors Group (Стамбул, Туреччина) - Операційний директор компанії. Функції: розвиток бренду, впровадження системи франшизи для національного і міжнародного зростання, впровадження фінансової системи, підвищення прибутковості, оптимізація звітності, впровадження ефективної системи закупівель. За час роботи побудована власна центральна кухня для всіх ресторанів групи. Щоб скоротити витрати, компанія позиціонувала своє виробництво як незалежне виробництво для обслуговування інших гравців F & B ринку. Компанія виросла від 7 ресторанів до 45+ в чотирьох країнах.

2012-2013 група Dogus, головний операційний директор (COO).

Налаштування операційної роботи компанії і розробка стратегії, відбір і покупка успішних брендів для їх подальшого розвитку, створення і розвиток власних концепцій. Успішно виконали стратегію з багатьма брендами, такими як Nusr-et, Zuma, Coya. Орієнтовна вартість ресторанної групи в 2013 - 1,1 мільярд доларів.

2013 рік - Global Concept Partners, співзасновник.

Результатом багаторічних розробок досвіду, знань і успішного виконання різних проектів по всьому світу, Атиф Малик створив власну компанію з партнерами. Знання динаміки ресторанного і готельного сектора і споживчих звичках на розвинених, так і країнах, що розвиваються ринках - все це дозволив про поставити перед собою завдання створення власної компанії, що спеціалізується на секторі гостинності по всьому світу, на залученні нових ідей і смаків в сектор.

Послуги, які сьогодні компанія надає клієнтам по всьому світу: розробка стратегічних планів, корпоративних систем, підвищення ефективності, пошук нових концепцій, розробка проектів під ключ, злиття і поглинання, консультації з приватними акціонерними або приватними фондами. Компанія веде проекти в США, Європі, Близькому Сході, Азії.

Борисов.jpg

Діма

БОРИСОВ

НА ФЕСТИВАЛІ:

Доповідь "Маркетинг в Digital - еру":

Про спікера:

Засновник Сім'ї ресторанів Діми Борисова, компанії, в якій вже більше 20 закладів в Україні та за її межами.

У 16 років став виконавчим директором рекламного агентства, в 18 відкрив своє брендинг-бюро і менше ніж за рік заробив свій перший мільйон.

У 2009 році пішов з прибуткового бізнесу, що слідувати за своєю мрією і відкрив гастробарі «Барсук», в якому сам готував і сам же обслуговував гостей. Розгойдав «мертву Воздвиженці» в Києві, відкривши там азіатський ресторан Oxota na Ovets, GASTROROCK і BabyRock.

Ввів моду на чорні бургери і навчив місто є устриці. У 2013 році відкрив ресторан нової української кухні «Канапа» - одну з візитних карток Києва. Вже більше року другий ресторан з такою ж концепцією успішно працює в Варшаві.

За 2015-2016 роки відкрив Crab's Burger, РИБАLOVE, ресторан японсько-перуанської кухні RONIN і арт-гастрономічне простір «Остання Барикада».

У 2017 облаштував грандіозний фуд-корт на Софійській площі під час Євробачення, відкрив ще кілька ресторанів, серед яких стейк-хаус «Ватра» і Chicken Kyiv, і організував освітній проект Borysov Academy.

У 2018 створив в Україні новий тип smart casual закладів, в яких будь-яка позиція в меню коштує 1 євро. «Білий Налив» в перший же день роботи зустрів більше 1000 гостей, київські черзі за сидром стали місцевою легендою, почався бум таких барів, а франшизи «наливу» з'явилися ще в Луцьку, Львові та інших містах. Крім того, «вистрілили» Бургерная DOGZ & BURGERZ і Сіфуд-формат Mushlya bar. І, звичайно, це тільки початок.

Днепрова.jpg

Ганна

Дніпрова

НА ФЕСТИВАЛІ:

Доповідь "Побудова операційної системи. Управління мережею":

- Швидкий ріст

- Ризики втрати якості.

- Структура операційного керування не мережевими ресторанами.

- Стандартизація - переваги і ризики.

Про спікера:

операційний директор First Line Group (ресторани «Улюблений дядько», «ЖЗЛ», «Італійська редакція», «Наша Дача» і ін. в Києві і Харкові) Освіта - мистецтвознавець. З 2004 року (з дня заснування компанії) Анна працює в First Line Group. Офіціант - 1 рік, адміністратор - 2 роки, керуючий - 9 років, операційний директор - 2 роки.

DUQUESNE.jpg

Damien

DUQUESNE

НА ФЕСТИВАЛІ:

Ворк-шоп «Сучасна casual кухня: досвід Франції»

Про спікера:

Французький шеф-кухар і викладач.

Автор численних книг, що відносяться до світу кулінарії в виданнях «Je cuisine» і «Je pâtisse». Більш відомий під ім'ям Chef Damien, він публікує різні рецепти на сайті 750 g (більше 80 тис.) І розмістив вже понад 2 000 відеороликів (більше 500 мільйонів переглядів), що відносяться до світу кухні, на Youtube. Chef Damien проведе майстер-клас і розповість про розвиток свого бренду, роботі з Youtube.

https://www.youtube.com/user/750Grammes

У 2015 році він відкрив ресторан, гастрономічне бістро, «750 g la table» в Парижі, а в наступні роки ще 3 ресторани.

Деміен також заснував триденний захід для кулінарних блогерів і гурманів в Суассоне і Парижі. Близько 450 осіб відвідали останній фестиваль, на якому вони можуть бути задіяні в процесі приготування страв, дізнаються новинки кулінарних технік і рецептур https://fr-fr.facebook.com/salondublogculinaire/

Валерій

ПОЛЯКОВ

НА ФЕСТИВАЛІ:

Доповідь "Тренди актуальні в Україні":

- етніка

- від носа до хвоста

- від кореня до листку

- дивувати або розважати

- локальні продукти

- трави і горіхи

- комунікація з гостем

- BBQ

- кежуал фуд

- артізанальная філософія

- грін фудТренди

Про спікера:

Валерій - засновник Клубу рестораторів, мандрівник, автор сотень

гастрономічних путівників, творець безлічі ресторанних

концептів.

Марусич.jpg

НА ФЕСТИВАЛІ:

Доповідь "Емоційний сервіс"

Про спікера:

Сертифікований бізнес-тренер, сертифікований коуч (ICF), експерт по сервісу. Досвід роботи в продажах послуг - 24 роки; в створенні і проведенні навчальних програм / тренінгів - 9 років (понад 700 тренінгів). Професійна спеціалізація - сервіс і якісне обслуговування, комунікативні навички, продажу, мистецтво презентації, управління конфліктом і стрес-менеджмент

Оксана

Марусича

Токмиленко.jpg

Олександр

Токмиленко

НА ФЕСТИВАЛІ:

Доповідь "Управління фінінсов в ресторані":

- Різниця між управлінським та бухгалтерським обліком.

- Бізнес моделі ресторанів.

- Де гроші. Ключові показники ефективності.

Про спікера:

Близько десяти років тому з партнерами відкрив перший ресторан. Цей ресторан перетворився в ресторанну компанію. Сьогодні - це шість ресторанів більше 150 співробітників. Зі своєю командою вибудував систему управління компанією так, що зміг вийти з операційного управління. Вважає що у будь-якого бізнесу достатньо інструментів для ефективного управління. А головний ресурс - це критичне мислення у керівництва, хороші люди і трохи удачі.

Про спікера:

Максим:

Керуючий партнер в Гіві Рубінштейн /

Керуючий партнер в Pastateca

Керуючий партнер в ТОВ "Піца Челентано - Київ"

Співзасновник в компанії «Фан-Бар" Банку "»

Співзасновник в компанії «Кафе-дайнер Жовток»

Максим

ХРАМІВ

Анастасія

СУДАК

Про спікера:

Анастасія - Бренд-амбасадор TM «MONIN» і корпоративний бармен компанії «Probar».

До цього багаторічний досвід роботи тренінг-менеджером в компанії «Illy» Ukraine (проведення кавових теоретичних і практичних майстер-класів з приготування кави та напоїв на його основі).

Неодноразово брала участь в ролі спікера на різноманітних виставках, презентаціях і майстер-класах по міксологіі в Україні та країнах СНД.

Досвід роботи барменом - більше 10 років і бар-менеджером закладів м.Запоріжжя.

Випускниця тренінг-центру «Акули Бара» (2007р.), Міжнародний центр барменів «Планета Z» (2013р.).

Анастасія - викладач в школі барменів «Planeta Z» за курсом «Сезонні особливості безалкогольних коктейлів», м.Київ.

Підвищувала свої барменські навички в Академії «MONIN» Франція, 2014 рік. «Monin days France 2017» (брали участь 85 країн),

Одна з творців навчального курсу «Академі Monin» м.Москва.

Брала участь в семінарі фахівця «Univesita Del Coffee Di Treste: Creative Coffee».

Суддя різноманітних конкурсів в Україні та країнах СНД (MoninCup Росія 2013-2014, Illy Cocktail Competition 2015 Azerbaijan, MoninCup 2016 Belarus, MoninCup 2016 Azerbaijan та інші ...)

Автор і розробник унікальних коктейльних карт.

На даний момент Анастасія щодня проводить майстер-класи для барменів і власників бізнесу сфери гостинності столиці і України.

Підвищувала навички барменів на зустрічах Monin Team в м Казань (2013 р), г. Пермь (2014 р), м Волгоград (2014 р), м.Москва (2015 р).

Анастасія також є членом європейської кавової асоціації SCAE.

Дар'я

ВЕРШИНІНА

Про спікера:

Дарина - Бренд-амбасадор TM «MONIN» і корпоративний бармен компанії «Probar».

Неодноразово брала участь в ролі спікера на різноманітних виставках, презентаціях і майстер-класах по міксологіі по всій Україні.

Є випускницею школи сомельє Павла Швеця, м.Севастополь.

Досвід роботи барменом - більше 5 років і бар-менеджером закладів м.Севастополя.

Закріпила свої знання з управління персоналом на позиції керуючої в ресторані місцевої еко-їжі - «Острів», м.Севастополь.

Дарина - викладач в школі барменів «Planeta Z» за курсом Бариста, г. Киев.

Переможниця конкурсу Nemiroff Exotic Challenge, 2016 рік.

Підвищувала свої барменські навички в Академії «MONIN» м.Москва, 2016 рік.

Автор і розробник унікальних коктейльних карт.

На даним момент Дарина щодня проводить майстер-класи для барменів і власників бізнесу сфери гостинності столиці і України.

Хобі: великий теніс, шахи, малювання.

Ковриженко.jpg

Юрій

КОВРИЖЕНКО

НА ФЕСТИВАЛІ:

Майстер-клас та дегустація «Коренеплоди в меню ресторану як повноцінний інгредієнт: низький фудкост, сучасні техніки, актуальна подача»

Про спікера:

Професійний шеф-кухар з 10-річним стажем.

Навчався в кращих кулінарних школах Європи, в тому числі в Ferrandi (Париж), Ecole Ritz Escoffier (Париж), Basque Culinary Center (Сан-Себастьян) і IFSE (П'ємонт, Турин).

Регулярно представляє Україну на міжнародних конгресах, серед них: Slow Food Terra Madre 2016 і 2018 у Турині, World Gourmet Summit 2017 і 2018 у Сінгапурі і Chefs World Summit 2017 і 2018 у Монте-Карло. У 2017 році був нагороджений Global Chef Awards в Сінгапурі за внесок в розвиток гастрономії. Також Юрій співпрацює з Міністерством закордонних справ України, як посол української кухні в інших країнах світу.

Ілля

Червенка

НА ФЕСТИВАЛІ:

Майстер-клас «Тренд азіатських соусів у світовій кулінарії», а також дегустація японського супу рамен і азіатських finger food

 

Про спікера:

Бренд-шеф компанії «Морський Дім», визнаний експерт в паназиатской кухні, випускник SushiSkills Institute, учасник міжнародного конкурсу майстрів по виготовленню суші - Sushi Cup Japan 2013.

Ілля Червенко об'їздив країни Далекого Сходу і вивчив всі місцеві традиції і рецепти приготування автентичних страв. Адаптувавши паназіатські кулінарні тенденції під смакові переваги європейського споживача, Ілля став автором великої кількості рецептів. У кожному з них він вміло зберіг традиційні кулінарні особливості цих країн.

Смиян.jpg

Кирило

СМІЯН

НА ФЕСТИВАЛІ:

Доповідь "Ефективне десертне меню в ресторані"

Про спікера:

Підприємець, бізнесмен, засновник мережі іменних кондитерських «СМІЯН», якій вже більше 5 років, в яких гості можуть насолодитися виробами з минулого, сьогодення і майбутнього!

У 2018 році з групою однодумців заснував «Всеукраїнську асоціацію кондитерів», організацію, яка покликана об'єднати кондитерів України в їх прагненні розвиватися обмінюватися досвідом. Член журі першого в Україні кондитерського шоу на каналі 1 + 1 "Король десертів». Засновник першого в Україні кондитерського освітнього простору, де проводять навчання кондитерського мистецтва, проводять майстер-класи, і організовують презентації досягнень кондитерського світу.

Manzoni.jpg

НА ФЕСТИВАЛІ:

Ворк-шоп «Сучасна casual кухня: досвід Франції»

Про спікера:

Шеф-кухар 750 la table.

Досвід роботи: Ресторан Closerie des Lilas, Париж; шеф-кухарем в Disneyworld, Orlando, USA; Французькі ресторани Anabelle і Hugo, Ресторан при Hotel Ambassador, Париж

Alexandre

MANZONI

Гижко.jpg

Aлексей

ГИЖКО

НА ФЕСТИВАЛІ:

«Унікальні вина Верони. Winetasting Lenotti »

Під час дегустації гості дізнаються ніж Соаве відрізняється від Б'янко ді Кустозе.

Чому без озера Гарда вина у Вероні були б не такі смачні.

Розповім про секретну технологи виробництво Ripasso

і поділюся магією смаку вин Амароне з зародзиненого винограду

Всі нові знання будуть закріплені дегустацією вин від сімейної виноробні з Венето Cantina Lenotti.

Про спікера:

Головний Сомельє METRO Cash & Carry Ukraine 2015- по теперішній час.

Кращий Сомельє України 2014 (BEST SOMMELIER of UKRAINE 2014 року by Association Sommelier of Ukraine (member ASI))

Член Асоціації Сомельє України (АСУ)

Представляв Україну на Чемпіонаті Світу і Чемпіонаті Європи

Candidate from Ukraine at 14th Contest of The World Best Sommelier 2013, Tokyo, Japan

Candidate from Ukraine at Best Sommelier of Europe Contest 2013 in Sanremo, Italy

Винне освіту:

VEP (Valpolicella Education Programm) Uneversita di Verona, 2019, Valpolicella Specialist

Студент WSET Diploma 4 level, в грецькій школі WSPC 2018-2019, у Майстра Вина MW Konstantinos Lazarakis

WSET Level 3 Ukrainian Wine & Spirit School UWSS (2016, Київ)

WSET (Wine & Spirits Education Trust) Level 2 (2011, London)

Українські курси сомельє "Майстер-Клас" (2004, Київ),

Сомельє з 2004 року.

Працював в київських ресторанах, відкривав і працював близько 4-х років в готелі InterContinental Kiev.

Працював з шеф-кухарями з України, Франції, Італії, Греції, Голландії, Румунії та Індії. Добре знає французьку, італійську, середземноморську, загальноєвропейську кухню,

рибу, морепродукти та устриці.

Стороженко.jpg

Наталя

СТОРОЖЕНКО

НА ФЕСТИВАЛІ:

Доповідь «Діджіталізація в сучасности мире, та як ее пріборкаті»

Діджіталізація світу, що це? Як це опануваті и де шукати ресурси?

Україна і світ, в чому різніця?

Де знайти клієнта и як зловити свого гостя?

Дзвінкі чи он-лайн? Як найти баланс между живою комунікацією и в мережі.

Сайту так чи ні? Чи можна сделать сайт дешево І ШВИДКО, а вигоди отріматі по максимуму?

Про спікера:

METRO HoReCa Communication Specialist;

project lead проектів діджітал для ХоРеКа в компании МЕТРО Кеш енд Керрі Україна.

Балабай.jpg

Про спікера:

35 років

Родом з Харкова

У компанії "SUN InBev Ukraine" 15 років

Пройшов весь шлях від оператора 3-го розряду до менеджера Пивоварного виробництва.

Улюблений бренд Staropramen

Провів понад 50 лекцій по зітологіі

Микола

Балабан