спікери InRestSummerFest'18

Jean

PLONER

НА ФЕСТИВАЛІ:

Від мінусів до прибутку, від нульової точки до зоряного сервісу.

Робота офіціанта: від механічного прийому замовлень до клієнторієнтованих продажів. 7 ефективних способів підвищення рівня сервісу і збільшення продажів.

Зустрітися з гуру-сервісу Жаном Жоржем Плонером і дізнайтеся алгоритм побудови зоряного сервісу!

Про спікера:

Jean-Georges Ploner (Франукфурт, Німеччина) - співвласник компанії Global F & B Heroes, засновник Клубу рестораторів Leaders Club Deutchland, автор 5 книг про управління сервісом і людьми в сфері гостепріімста, одна з його книг «Багатство з сфері гостинності» названа кращою книгою року по версії гастрономічний Академії Німеччини.

Жан-Жорж - один з інноваторів в сфері харчування та гостинності. Разом з партнерами він з 1994 року він займається бізнес-коучингом і консультуванням в готельно-ресторанної галузі, встигнувши за час своєї роботи завоювати репутацію міжнародного експерта, який розуміється на трендах, концепціях і управлінні сервісом. З огляду на його експертну думку в сфері сервіс-менеджменту, Жан-Жорж сильно вплинув на формування розуміння культури обслуговування в німецькомовних країнах. Він виріс в сім'ї французьких рестораторів в Страсбурзі, але освіту здобув в Гейдельберзі, Німеччина, де закінчив традиційну школу готельного менеджменту Heidelberg Hotel Management school. Після чого і почав будувати свою кар'єру в індустрії харчування та гостинності. Крім того, Плонер прийшов на позицію інструктора по сервісу в компанії Swiss Air, де надалі створив навчальний департамент, який став ще одним досягненням в його особистісному розвитку і кар'єрі.

Дмитро

ЗАПОРОЖЕЦЬ

НА ФЕСТИВАЛІ:

Доповідь на тему: «Супергерої ресторанного бізнесу: як це працює»

Про спікера:

Дмитро Запорожець,

Ресторатор, ідейний натхненник і засновник мережі ресторанів і готелів First Line Group:

«Улюблений дядько», «ЖЗЛ» - г Київ;

«Наша дача», «Чехов», «Абажур», Zuzu - г. Харьков

Аврора

Огородник

НА ФЕСТИВАЛІ:

Доповідь "Тренди в їжі і дизайні"

  • Що таке тренд

  • Як створюється тренд

  • Чи потрібно слідувати трендам

  • Як правильно користуватися трендом

  • Тренди в ресторані

  • Тренди в дизайні

  • Як адаптувати і використовувати тренд

Про спікера:

Аврора - президент Leaders Club Ukraine і премії Пальмова Гілка ресторанного бізнесу, фудентузіаст і мандрівник, письменник, співавтор книги "Made in Ukraine: КУПУЙ, смакуй, Мандри"

Йова

ЯГЕР

НА ФЕСТИВАЛІ:

Доповідь "Тренди в їжі і дизайні"

  • Що таке тренд

  • Як створюється тренд

  • Чи потрібно слідувати трендам

  • Як правильно користуватися трендом

  • Тренди в ресторані

  • Тренди в дизайні

  • Як адаптувати і використовувати тренд

Про спікера:

Співзасновниця, власниця і головний дизайнер студії Kleydesign. З 2014 состредоточілі свою діяльність на дизайні інтер'єрів іскючітельно ресторанів, барів і кафе. Гумор і самоіронія є основними складовими проектів Йови. Девіз студії: «Ми не претендуємо на геніальність, ми просто створюємо настрій». Заклади дизайнера: Kotelok Mussels Bar, True Burger Bar, Bottega, Make my Cake Kiev, The Blue Cup coffee shop і ін.

Віктор

ТИТОВ

НА ФЕСТИВАЛІ:

Майстер-Клас: Трояндова страви і легендарний хумус

Про спікера:

Бренд шеф мережі ресторанів G-group.

Засновник Ukrainian South Chef Association і Кубка України з Кулінарії.

Організатор проекту "Дні Української Кухні".

Вадим

КОСТЕНКО

НА ФЕСТИВАЛІ:

Доповідь "Формула рентабельного бізнесу: баланс невеликих інвестицій, смачного стисненого меню і технологічності процесів":

  1. Оригінальний концепт або смачна їжа?

  2. Меню. Переваги стисненого меню.

  3. Монопродукт. Це працює.

Про спікера:

Вадим Костенко - засновник мережі монопродуктових ресторанів "хинкальную грузинський ресторан".

На сьогоднішній день мережа нараховує 50 діючих ресторанів в чотирьох країнах (Україна, Польща, Білорусь і Литва), а також 14 ресторанів в процесі підготовки до відкриття, 5 з яких за кордоном.

ТМ хинкальную - перша українська мережа, яка впевнено і успішно розвивається в країнах зарубіжжя.

Тарас і Оксана

СЕРЕДЮК

НА ФЕСТИВАЛІ:

1.Ценності, стандарти і сервіс - кити успішного бізнесу.

2.Франчайзінг - як спосіб масштабування.

3.Системи управління і контроль мережі ресторанів.

4. Сімейний партнёрство.Історія успіху.

Про спікера:

Тарас і Оксана Середюк засновники та ідейні натхненники Українського ресторанного холдингу, який об'єднує мережу ресторанів MAFIA, CASTA, Georgia, NAM, BAO, Brilliant Bar, Якіторія.

Тарас Середюк - випускник Міжнародного інституту бізнесу, відомий бізнес-спікер.

Оксана Середюк - входить в ТОП-100 найвпливовіших жінок України.

Подружжя почало свій бізнес в 2004 році, відкривши перший ресторан за франшизою, сьогодні їх мережа нараховує 7 брендів і 48 ресторанів по всій Україні і Молдові.

Andre

WOLFF

шеф запрошений

НА ФЕСТИВАЛІ:

Поділиться своїми секретами приготування основного блюда і десерту, а також проведе майстер-клас з їхнього приготування.

Про спікера:

Андре Вольф (Бад-Нойенар-Арвайлер, Німеччина) - шеф-кухар ресторану з 2 * Michelin «Zur Alten Post». Андре поcвятіл півжиття кулінарії і має 20-річний досвід.

Гастрономічною школою для нього став ресторан Hammerschmiede (1 * Michelin) в німецькому Шварцвальді. Відточувати кулінарну майстерність йому допомагали імениті наставники: Ханс Штефан Штайнхайер, шеф-кухар ресторану Steinheuer (2 * Michelin), і Крістіан Шаррер, шеф ресторану Schlosshotel Buhlerhohe (2 * Micheline), що став володарем премії The Cook of the Year в 2005 році.

Фірмовий почерк Андре - іспанські гастрономічні традиції в поєднанні з німецькою стриманістю в подачі страв.

У 2009 році отримав срібло на міжнародному кулінарному турнірі Bocuse d'Or.

Маркантоніо

САГРАМОСО

шеф запрошений

НА ФЕСТИВАЛІ:

Майстер-клас "Фуршетне меню: традиційні італійські закуски cicchetti"

Про спікера:

Маркантоніо Саграмосо - італійський шеф, кулінарний професіонал світового рівня, наймолодший з нащадків династії графів Саграмосо.

Маркантоніо розвиває сучасну італійську кухню - грунтуючись на стародавніх рецептах, він в кожне блюдо привносить свіжі цікаві ідеї. Його кухня сповнена трав і спецій завдяки традиціям, успадкованим від його голландської матері, і захоплень ароматами Південно-Східної Азії, де він багато подорожував у пошуках нових смаків і вражень. Пристрасть до кулінарії у Маркантоніо була з самого дитинства.

Велику частину часу він проводив на кухні і в родинній бібліотеці з безліччю старовинних кулінарних книг. Потім він професійно вивчав гастрономію в різних країнах і на протязі 10 років працював на найпрестижніших кухнях Італії. Завдяки отриманому досвіду та глибоким знанням Маркантоніо був запрошений в команду NIC (National Italian Chefs), з якої він виступав і завоював перемогу на World Chefs Cup і Culinary Olympics в Італії.

Сьогодні Маркантоніо управляє власним рестораном "Le Cedrare", який він побудував в своєму сімейному замку під Вероною.

Юрій

КОВРИЖЕНКО

НА ФЕСТИВАЛІ:

«Ракоподібні - світовий тренд. Нестандартні рішення для меню, як зробити делікатес доступним »

Приготуємо страви з креветок, крабів, лангустінов та інших ракоподібних.

Про спікера:

Бренд шеф ресторану Хряк (Чернігів). Співзасновник проекту стріт-бістро Prostiutka. Член журі премії Сіль.

Навчався в кращих кулінарних школах Європи, в тому числі в Ferrandi (Париж), Ecole Ritz Escoffier (Париж), Basque CulinaryCenter (Сан-Себастіан) і IFSE (П'ємонт, Турин).

2 роки був шеф-кухарем офіційного ресторану Українського посольства в Грузії (Тбілісі). Представляв Україну на міжнародному з'їзді Slow Food Terra Madre 2016 Турині, World Gourmet Smmit 2017-2018 в Сінгапурі і Chefs World Summit 2017 Монте Карло. Спікер на Gastreet 2018 у Сочі.

У 2017 році за розвиток гастрономії був нагороджений Global Chef Awards в Сінгапурі.

Олена

Жильцова

НА ФЕСТИВАЛІ:

Практикум "Лідерство, мотивація, конфлікт"

· Хто такий лідер? Феномен лідерства.

· Різні моделі лідерства та ефективність їх застосування.

· Ключові правила лідера (дуже конкретно, дуже інструментально, дуже HoReCa).

· Створення корпоративної культури. Важливе в ресторанному бізнесі: лідерство, яке заохочує творчість і створює інновації.

· Лідер і команда. Лідерство має бути щирим.

· Рішення кейсів учасників.

Яка роль лідера в сучасному ресторанному бізнесі? Як вибудовувати мотиваційний клімат і корпоративну культуру? Як налагоджувати відношення з командою?

З одного боку, команди очікують, щоб лідери демонстрували волю, твердість, відповідальність. Вимагають міцних рішень, далекоглядності, розвитку. І тут же шукають емпатії, делікатності, участі, розуміння. Заохочення творчості і самобутності - «ми ж в ресторанному бізнесі»! Потрібно проводити збори, що зачіпають прям по нерву, і тут же залишатися інтровертом з залізним самовладанням.

Все ж які існують оптимальні моделі управління? І в яких ситуаціях їх можна вживати з максимальною ефективністю? Наш з вами практикум - це вивчення і тренування лідера в собі.

Тренуватися будемо в тому числі на кейсах з вашої практики. 10 найцікавіших з них буду включені в програму майстер-класу, конфіденційність авторства буде збережена. Не соромтеся описувати реальні ситуації - це допоможе знайти реальні рецепти.

Приклад кейса:

«Мій співробітник середньої ланки дуже талановита і результативна. Прекрасно виконує свою роботу, своєчасно, якісно, ​​бездоганно. Але при цьому дозволяє собі в досить зоряної манері спілкуватися з командою, бути в'едчівой і саркастичної навіть зі мною. Як бути: не хочу спровокувати звільнення, але таке токсична поведінку псує настрій всій команді? »

Про спікера:

2016-2017 рр. - очолювала департамент персоналу та організаційного розвитку ресторанної мережі «Сушия».

До цього: Радник Генерального директора з питань управління персоналом, керівник HR-напряму «фармацевтичної фірми« Дарниця ». 2014-2015 рр. - Консультант з питань управління персоналом при Адміністраіі Президента України.

Очолювала HR-департаменти на підприємствах харчової промисловості, ІТ-індустрії.

Організацонниий консультант, бізнес-тренер, T & D-експерт (більше 10 років досвіду розробки і проведення тренінгових прогамм), модератор ВСЕУКРАЇНСЬКИХ бізнес-конференцій.

Олексій

ШЕМЕНКОВ

НА ФЕСТИВАЛІ:

Майстер-клас «Робота з вугільним грилем в ресторані»

Про спікера:

Олексій Шеменков, шеф-кухар ресторану BEEF meat & wine, двічі кращого м'ясного ресторану України (премія Сіль).

Навчався в Баскському кулінарному центрі в Сан-Себастьяні, входить в топ-25 шеф-кухарів України.

Спеціалізація - м'ясо, у всіх його можливостях і варіаціях.

Олена

Побєдоносцева

НА ФЕСТИВАЛІ:

Семінар "Мотивація співробітників або як« змусити »їх працювати?"

Сьогодні як ніколи актуальним є питання, як підвищити ефективність роботи співробітників, що ми, як ресторатори, можемо зробити для того, щоб співробітники працювали ефективно і з віддачею. Насправді, тема ефективності і управління ефективністю не нова, вона цікавить керівників у всіх сферах: як правильно оцінювати ефективність, як управляти нею, що таке ключові показники діяльності співробітників і звідки вони беруться. Крім того, крім роботи з матеріальною мотивацією, кожен керівник рано чи пізно замислюється про те, а чи хочуть його співробітники насправді з ним працювати ?! Наскільки вони насправді розташовані до компанії і чи відчувають причетність? Що тримає їх власне в компанії і наскільки просто переманити їх в інше місце? Що таке лояльність співробітників, як її «помацати», і як нею управляти?

Методи мотивації не повинні вибиратися випадково, вони повинні спиратися на Ваші знання в цій галузі. Про це і поговоримо.

• Застарілі принципи залучення й утримання персоналу. Трансляція раціональних вигод більше не є значущою.

• Міфи і ілюзії мотивації: відмінності стимулювання від мотивації

• Любить, не любить ... або інструменти визначення лояльності ваших співробітників;

• Як збільшити рентабельність ресторану за допомогою кожного співробітника - мотивація

• Матеріальна мотивація: створення KPI

• Нематеріальна мотивація: як перевести організацію на новий рівень, створюючи нову мотивуючу середу.

• Робота з новими реаліями: покоління Y

• Працюємо з образом роботодавця, його цінністю і автентичністю для співробітника. Як закохати співробітників в свою роботу.

• Новийвзгляд на мотивацію персоналу: управління цілями, смислами і довірою.

Про спікера:

Консультант з управління персоналом, співвласник консалтинова компанії UnoDosTres, бізнес-тренер і коуч, автор книги «Вся справа в людях. Ваш ресторан: як з персоналу зробити команду »

Більше 10-ти років в сфері ресторанного бізнесу, в тому числі провідний бізнес-тренер мережі ресторанів Холдингу Food Retail Group (понад 30 ресторанів «Дві Палички»).

Освіта: факультет економіки і менеджменту СПбГТУ, Heinrich Heine University Düsseldorf, Germany

Олена проводить тренінги та консультує компанії з питань управління персоналом в ресторанах і готелях, управління бізнесом і стратегією. Надає бізнес-консалтинг власникам мереж в частині стратегічного і персонального розвитку, супроводжує бізнес безпосередньо в процесі змін. Автор і ведучий відкритих тренінгів для рестораторів, менеджерів по персоналу і тренерів.

Постійно виступає в якості експерта на Міжнародній виставці «ПИР», викладає в бізнес-школі RMA, читає лекції в Бізнес-школі SWISSAM і Novikov business school.

Автор десятків статей з управління персоналом в ресторані, опублікованих в провідних галузевих журналах.

Анастасія

СУДАК

НА ФЕСТИВАЛІ:

1. "Як створити карту бару, яка сама себе продає"

2. Майстер-клас і дегустація «Лимонад, за якими Ваші гості повернуться»

Про спікера:

Анастасія - Бренд-амбасадор TM «MONIN» і корпоративний бармен компанії «Probar».

До цього багаторічний досвід роботи тренінг-менеджером в компанії «Illy» Ukraine (проведення кавових теоретичних і практичних майстер-класів з приготування кави та напоїв на його основі).

Неодноразово брала участь в ролі спікера на різноманітних виставках, презентаціях і майстер-класах по міксологіі в Україні та країнах СНД.

Досвід роботи барменом - більше 10 років і бар-менеджером закладів м.Запоріжжя.

Випускниця тренінг-центру «Акули Бара» (2007р.), Міжнародний центр барменів «Планета Z» (2013р.).

Анастасія - викладач в школі барменів «Planeta Z» за курсом «Сезонні особливості безалкогольних коктейлів», м.Київ.

Підвищувала свої барменські навички в Академії «MONIN» Франція, 2014 рік. «Monin days France 2017» (брали участь 85 країн),

Одна з творців навчального курсу «Академі Monin» м.Москва.

Брала участь в семінарі фахівця «Univesita Del Coffee Di Treste: Creative Coffee».

З

удья різноманітних конкурсів в Україні та країнах СНД (MoninCup Росія 2013-2014, Illy Cocktail Competition 2015 Azerbaijan, MoninCup 2016 Belarus, MoninCup 2016 Azerbaijan та інші ...)

Автор і розробник унікальних коктейльних карт.

На даний момент Анастасія щодня проводить майстер-класи для барменів і власників бізнесу сфери гостинності столиці і України.

Підвищувала навички барменів на зустрічах Monin Team в м Казань (2013 р), г. Пермь (2014 р), м Волгоград (2014 р), м.Москва (2015 р).

Анастасія також є членом європейської кавової асоціації SCAE.

Дар'я

ВЕРШИНІНА

НА ФЕСТИВАЛІ:

1. "Як створити карту бару, яка сама себе продає"

2. Майстер-клас і дегустація «Лимонад, за якими Ваші гості повернуться»

Про спікера:

Дарина - Бренд-амбасадор TM «MONIN» і корпоративний бармен компанії «Probar».

Неодноразово брала участь в ролі спікера на різноманітних виставках, презентаціях і майстер-класах по міксологіі по всій Україні.

Є випускницею школи сомельє Павла Швеця, м.Севастополь.

Досвід роботи барменом - більше 5 років і бар-менеджером закладів м.Севастополя.

Закріпила свої знання з управління персоналом на позиції керуючої в ресторані місцевої еко-їжі - «Острів», м.Севастополь.

Дарина - викладач в школі барменів «Planeta Z» за курсом Бариста, г. Киев.

Переможець Bohemian bar club 2018 і Топ 10 країн колишнього Співдружності Незалежних Держав за версією барною премії Barproof в категорії Барледі.

Переможниця конкурсу Nemiroff Exotic Challenge, 2016 рік.

Підвищувала свої барменські навички в Академії «MONIN» м.Москва, 2016 рік.

Автор і розробник унікальних коктейльних карт.

На даним момент Дарина щодня проводить майстер-класи для барменів і власників бізнесу сфери гостинності столиці і України.

Хобі: великий теніс, шахи, малювання.

* В програмі можливі зміни та доповнення.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Залишилися питання?

Запитайте, ми з радістю відповімо

(067) 247-8432

ПРИЄДНУЙСЯ ДО НАС
  • White Facebook Icon

© 2021 Всі права захищені ВД "Ресторатор Україна"