Умови участі

Основна інформація

1. Конкурс проводиться з 15.08.2018 року по 14.11.2018 року

Змагання проводиться для професійних кухарів, які працюють в регіонах України та Києві.

2. Кухарі, які беруть участь в змаганні, можуть мати будь-який звання в професійній ієрархії, при цьому вік учасників не обмежується.

3. Основною умовою участі в змаганнях є надання учасником «Досьє» відповідно до прикладеним зразком, а також технологічного описи та фотографії приготованого блюда за адресою зазначеному в досьє, що не пізніше, ніж 31.10.2018 - терміну закінчення першого етапу Конкурсу.

Правила і принципи проведення Конкурсу.

1. Кожен учасник повинен розробити блюдо з використанням продукту з наведеного списку обов'язкових інгредієнтів ( дивитися список> ), і вислати технологічне опис і фотографію розроблених страв організаторам конкурсу ( як подати заявку на участь> ).

2. Кожен учасник сам оплачує витрати на продукти, використані для приготування страви.

3. Конкурс буде проходити в два етапи:

1-й етап: з першого дня офіційного початку конкурсу, з 15.08.2018 року до 31.10.2018 року, всі конкурсні роботи, які прийдуть на електронну адресу будуть оцінюватися Професійним Журі дистанційно.

2-й етап: Незалежно від кількості конкурсних робіт в 1-му етапі конкурсу, у фінал вийдуть 7-м конкурсантів, які будуть брати участь в 2-му етапі конкурсу, який відбудеться в рамках виставки FoReCH 2018

Журі Професіоналів, що складається з 3-х шеф-кухарів, визначає 3-х призерів Конкурсу.

Переможець конкурсу отримує диплом переможця конкурсу CulinART 2018, завойовує головний грошовий приз, в розмірі 50 000 гривень та призи від організаторів і спонсорів конкурсу.

Фіналіст, який завоював 2-е місце отримує диплом, отримує грошовий приз, в розмірі 30 000 гривень та призи від організаторів і спонсорів конкурсу.

Фіналіст, який завоював 3-е місце отримує диплом конкурсу, грошовий приз у розмірі 15 000 гривень та призи від організаторів і спонсорів конкурсу.

Всі фіналісти Конкурсу отримують дипломи фіналістів, пам'ятні призи від організаторів і спонсорів конкурсу.

Всім конкурсантам які беруть участь у фіналі Конкурсу організатори оплачують проїзд в 2-е боку (автобус або ж / д).

Організатори виділяють на конкурс продукцію компанії «Морський Дім», необхідну для приготування конкурсних страв у фіналі конкурсу.

Інші продукти, які будуть використовуватися для приготування конкурсних страв, фіналісти купують за свій рахунок.

Переносне обладнання і посуд, необхідні для приготування конкурсних страв, конкурсанти приносять на конкурс з собою.

Організатори Конкурсу залишають за собою право публікувати рецепти і фотографії страв, незалежно від зайнятого місця.