ЖУРІ

склад Журі

Представляємо наш зоряний суддівський склад CulinART 2018:

JOHN CADIEUX

(Лондон, Велика Британія)

шеф-кухар Certified Chef de Cuisine, Beef Ambassador US Meat Export Federation
У Global Craftsmen Group, однієї з топових світових ресторанних груп, Джон відповідає за технології, підготовку і навчання персоналу. Розробник меню 20 ресторанів 4х різних брендів, включаючи всесвітньо відому мережу Burger & Lobster. Джон розробляє нові концепції, страви, займається плануванням і розвитком бізнесів.
Шеф - затребуваний консультант по таким темам: побудова команди, управління вартістю продуктів, адаптація та спрощення систем функціонування.

Aylin Yazıcıoğlu

Власник і шеф-кухар ресторану Nicole, Стамбул. Айлін випускниця відомої кулінарної школи Le Cordon Bleu (Париж). Після роботи в ресторанах з зірками Michelin в Парижі, Барселоні (Hispania Restaurant * Barselona, Restaurant Alain Senderens ** Paris, Patisserie Stéphane Glacier Paris, Couvert Couvert * Leuven), накопичивши досвід, шеф-кухар повернулася до Стамбула в 2013 році і відкрила ресторані Nicole, один з кращих ресторанів високої кухні міста, в якому представлена авторська кухня - сезонне меню з турецьких інгредієнтів і французьких технік.

Daniel Phippard

Шеф працював в Savoy в Лондоні, закладах Мішлен. Досвід роботи в Relais & Chateaux, досвід роботи в Бостоні, Флориді, Чикаго, де провів час в кращих ресторанах включаючи Avenues, Charlie Trotters і Grant Achatz. Був шеф-кухарем в Les Trois Garcon, працював з Томом Айкенсом в знаменитому ресторан «Челсі». Потім переїхав до Москви і за чотири роки в російській столиці відкрив в цілому чотири ресторану, в тому числі Ernik, який виграв кращий новий ресторан у виданні Time Out!

Juan

Arbelaez

Шеф Хуан Арбелаез влаштувався в Парижі у віці 18 років, залишивши рідну Колумбію, коли усвідомив, що його мрія - працювати кухарем в Парижі.

Його наполегливість привела його в школу Le Cordon Bleu, де він працював пліч-о-пліч з відомими тренерами школи.

Там Хуан багато чому навчився. Через два роки він почав роботу в паризьких ресторанах тризіркового мішленівських шефа П'єра Ганье.

Хуан працював в престижних ресторанах Eric Briffard the George V 5 * і Eric Frechon в готелі Bristol 5 *.

Хуан -учасник шоу Top Chef у Франції, досвід, який він отримав на шоу, він порівнює як чарівний засіб досягнення мети.

Після 10 років кар'єри, шеф підкорює столицю Франції своєю вражаючою кухнею і творчим підходом.

Зараз Хуан є власником і шефом 5 ресторанів, при цьому продовжує рухатися вперед і працювати над новими проектами.

Ресторани Хуана Арбелаез: Plantxa, Levain, Maya, Yaya, Vida.

Markantonio

Sagramoso

Італійський шеф, кулінарний професіонал світового рівня, наймолодший з нащадків династії графів Саграмосо.

Маркантоніо розвиває сучасну італійську кухню - грунтуючись на стародавніх рецептах, він в кожне блюдо привносить свіжі цікаві ідеї. Його кухня сповнена трав і спецій завдяки традиціям, успадкованим від його голландської матері, і захоплень ароматами Південно-Східної Азії, де він багато подорожував у пошуках нових смаків і вражень. Пристрасть до кулінарії у Маркантоніо була з самого дитинства.

Велику частину часу він проводив на кухні і в родинній бібліотеці з безліччю старовинних кулінарних книг. Потім він професійно вивчав гастрономію в різних країнах і на протязі 10 років працював на найпрестижніших кухнях Італії. Завдяки отриманому досвіду та глибоким знанням Маркантоніо був запрошений в команду NIC (National Italian Chefs), з якої він виступав і завоював перемогу на World Chefs Cup і Culinary Olympics в Італії.

Сьогодні Маркантоніо управляє власним рестораном "Le Cedrare", який він побудував в своєму сімейному замку під Вероною.

Julien

Duboue

Жюльєн дубу починав свій шлях в ресторані Jean Cousseau Relais de la Poste **, після цього він працював в «Carré des feuillants» Алена Дютурнье **, в George V *** і в Нью-Йорку з Даніелем Булуда ***. У 2007 він відкрив свій перший ресторан Afaria в Парижі.

У 2010 році Жюльєн відкрив новий заклад Dans les Landes, в якому він відмовився від типових страв французької кухні на користь в тапас-меню.

У 2014 році народився його ресторан A Noste. Заклад об'єднує три різних формату і три отідельние зони: фудтрак з сендвічами, демократичне тапас-меню і гастрономічний ресторан. У 2015 році бістро отримало премію Staub Lebey як the Best Bistro 2015 року, в 2016 році - Золоту пальмову гілку ресторанного бізнесу.

У 2015 Жюльєн запустив Corn'R - це здоровий фаст-фуд, що пропонує рецепти на основі органічної кукурудзи з країни Басків. Від закусок до десертів все без глютену і зроблено з борошна, поленти або булгура. У 2017 відкрилася вже друга локація цієї концепції.

Залишилися питання?

Запитайте, ми з радістю відповімо

(067) 247-8432

ПРИЄДНУЙСЯ ДО НАС
  • White Facebook Icon

© 2021 Всі права захищені ВД "Ресторатор Україна"